Bieszczadzkie EDC :)
Napisano Ponad rok temu
Też o nim myślałem ale brak kasy .
Napisz kiedyś jak się spisuje w terenie. Razem z CUDA to chyba dobrana para, na wszelkie okazje.
Napisano Ponad rok temu
Dąbki rąbał, w niejednym dłubał, blokada niezawodna. Przy rąbaniu tylko dalej zachodzi na ostrze, odblokowujesz z głośnym kliknięciem. Tnie jak to dobry nóż... Zero luzów.
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Może LCC będzie moim następnym nożem, albo CMTX5 .
pozdr.
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
To właściwie nie są wytarcia, a obicia. W różnych sytuacjach, noszę go codzinnie, czasem upadnie na beton, podłogę, czasem się o coś obije, o framugę, poza tym używam złożonego czasem żeby coś wbić itd... Od tego są uszkodzenia; na bolsterze i na fragmencie linersa na szczycie noża. Moim zdaniem dodają tylko uroku...
I właśnie o to chodzi.
Błyszczeć to powinien po wyjściu od producenta. a później to ma służyć w każdych warunkach i i je znieść z pokorą. Oczywiście w ramach jego zastosowania. :wink:
Wychodzi na to że LCC to wytrzymała maszyna. A że wygląda teraz jak weteran, świadczy że się sprawdził w boju.
Napisano Ponad rok temu
Baardzo bieszczadzkie fotki - gratulacje Mithr. Gdzie dokladnie robileś?
BTW - Czy ja czasem nie wrzucilem kiedyś postu o takim samym tytule?
pozdrawiam
wysz
Napisano Ponad rok temu
To była dolina Wetliny, nieopodal bacówki Jaworzec, gdzie spędzałem Sylwestra...... :) :-)
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Własnie stamtąd te fotki SRK i bieszczadzkiego EDC były. Tak więc to żaden plagiat - the same place, the same time .
Szkoda, że się nie spotkaliśmy. A może? Baza Ludzi z Mgły w Wetlinie? 1 - 3 stycznia? Był tam wtedy taki niewysoki krępy jegomośc z Ka-Barem 2nd Generation przy pasie. Nie pamiętam imienia. Może człowieka kojarzysz?
Napisano Ponad rok temu
ostatni raz byłem 2 lata temu -przewaliłem motorem przez rezerwat "Sine wiry" :wink: ale klimat już nie ten co w 80 latach -Jędrek połonina nie żyje, Lechu Mnich się obżenił ale dalej są piękne!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Wysz - niestety, nie było mnie tam wtedy... Ale faktycznie blisko byliśmy.. Może się zdarzy kiedy, że się spotkamy, świat jest mały, a może razem kiedy skoczymy w Bieszczady, kto wie..?
Pozdrawiam OTopicowców
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zabiera 2 + V-nox z wbudowanym zegarkiem
Napisano Ponad rok temu
Z powazaniem FIRE
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
pozdro
a zdjecia sa swietne... tak dobre, ze teraz juz lcc nie wydaje mi sie az tak brzytki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
3 w 1 czyli Serengeti w całej okazałości
- Ponad rok temu
-
Zdjęcia "National Geographic" ...
- Ponad rok temu
-
Spyderfly unveiled (duze zdjecia)
- Ponad rok temu