Zabawne momenty
Napisano Ponad rok temu
Jakies zabawne momenty "z zycia klubu" :wink:
Chrzty, dwuznaczne sytuacje i inne mile widziane :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wesoło jest w naszej sekcji. Później więcej napisze, śpieszno mi na uczelnie
Napisano Ponad rok temu
inne sytuacje to takie kiedy początkujący nie szanują kodeksu dojo i etykiety dojo, mają w tedy przerąbane, ale przynajmniej później dokładnie pamiętają (ja na szczęście od początku spokojny byłem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, oni tam po prostu ciężej trenują. 8)Poszedlem kiedys do miejscowej sekcji bjj/muay- thai. Jak wszedlem do dojo, no to smrod byl tak potworny, ze szok. Wytrzymalem 5 minut i wybieglem, zeby mnie nie zagazowalo na amen Czy oni nigdy nie wietrza pomieszczenia? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.........ekhem......ekhemmm......ciezej 8ONie, oni tam po prostu ciężej trenują. 8)
Boxujac ledwie sie tam dotykali, fakt ze ladnie to technicznie wygladalo. ale nie wygladalo zeby za bardzo serca ani pary w to wkladali :wink: Ale smrod byl zastarzaly :wink:
ok sorki za off topic
Napisano Ponad rok temu
Poszedlem kiedys do miejscowej sekcji bjj/muay- thai. Jak wszedlem do dojo, no to smrod byl tak potworny, ze szok. Wytrzymalem 5 minut i wybieglem, zeby mnie nie zagazowalo na amen Czy oni nigdy nie wietrza pomieszczenia? :roll:
Może zaczeli pierdzieć ze strachu
Napisano Ponad rok temu
co im robicie ? gwałt zbiorowy?inne sytuacje to takie kiedy początkujący nie szanują kodeksu dojo i etykiety dojo, mają w tedy przerąbane
a co do śmiesznych sytuacji to do nas na bjj bardzo rzadko przychodzą dziewczyny raz jakaś przyszła popatrzeć instruktor się nie zorientował i dziewczyna zobaczyła jego dupe zanim powstrzymano dalsze przebieranie
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Może zaczeli pierdzieć ze strachu
to bylby dopiero zabawny moment
Napisano Ponad rok temu
"Zapraszam Pania na siebie"
W czasie cwiczen (kopniecia kolanami)
"No jak chcesz to zrobic to ja juz jestem spokojny"
i ostatnio:
"Nie moge z nia walczyc, bo ona sie smieje/ miny strzela...noo"
"ty sie kladziesz czy ja sie klade?"
Dluga lista, narazie wiecej sobie nieprzypomne
Napisano Ponad rok temu
"przepraszam, ale chciałam zobaczyć, czy już jesteś twardy" rzekła pewna dziewczyna po kopnięciu początkującego karateki w krocze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sedzia stal tak ze nie zauwazyl wiec pyta sie poszkodowanej co jej jest, a ta na to glosno: "w jajka mnie kopnęła" 8O
(spiker i stojacy blizej maty poplakani ze smiechu)
Napisano Ponad rok temu
2.Ostatnio na treningu na małej macie ćwiczyliśmy parter,4 pary.Kumpel mnie dosiadł ja mostowałem,i wpadliśmy na inną parę.Kotłowanina ale widzę stopę,więc od razu jadę dzwignią.....Okazało się że dopadłem nie tego co trzeba....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stres przed zawodami
- Ponad rok temu
-
Co grozi?
- Ponad rok temu
-
1 Ogólnopolski Festival Sztuk Walki