Zawody w Poznaniu - ciekawa fotka
Napisano Ponad rok temu
to ja ja uczylem tego trojkata....
(moja dziubka)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiecej kobiet a tymbardziej takich kobiet!!!
Pozatym niekonieczne chciala odwrocic uwage swoja ladna pupa, caluski dla niej :-)
Napisano Ponad rok temu
Fakt faktem ze dziewczyny czasem robia to celowo (to nie pierwsze zawody gdzie zamiast walczyc kreca tylkami), ale jestem w stanie im wybaczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fotka nie zostala usunieta. Z racji cenzury nie zlinkowalem jej po prostu. Znajduje sie ona nadal u mnie na serwie ;-)
Zdjecie zaslugiwalo na oddzielny temat i tak tez sie stalo :wink:
Najmniej wiadomo ze Bjj nie cwicza tylko faceci ............
A ci keidys myslałeś ze tylko facetów cwiczą??
wiedz sobie na sherdog i sprawdz kto jest w zespół lions den!
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z tym podejściem - u mnie to zdjęcie wywołało podobne wrażenia.Zdjęciem nie, ale podejściem dziewczyny tak, nie lubie takich które w ten sposób zwracają na siebie uwagę na zawodach.
Nie mam nic do niebieskiej bielizny i rozupszczonych włosów ale hmm wg mnie to jednak chciała zwrócić na siebie uwagę co się udało.Niewiem co was tak zbulwersowalo wkoncu kobieta ktora dba o siebie(bjj) pozatym dba o swoj wyglad ( niezle cialko ) i ma ladne seksowne stringi( chociaz niektorzy pewnie uwazaja inaczej) jak dla mnie super laska jestem z nia. 8)
Wiecej kobiet a tymbardziej takich kobiet!!!
Pozatym niekonieczne chciala odwrocic uwage swoja ladna pupa, caluski dla niej :-)
Napisano Ponad rok temu
aczkolwiek panowie przez te fotke miałem małe kłopoty ..jakie ?!ano już tłumacze..
moja pani własnie zaskoczyla mnie gdy sobie ogladałem ten topic i hmhm raczej była:
a)(zazdrosna.
b)zła na mnie.
c)nie lubie niebieskiego koloru.
jakakolwiek odpowiedź jest dobra skecz jest..choc pewnie i tak jej humorek minie....
z drugiej strony...sztuki wlaki to sztuki walki,..choć przypomniałami sie niezła anegdotka..opowiadał mi ją renschi wisniewski ze świeodzina-tak saa nasze podwórko niemalże..
przed treningiem przyszła do niego panna i mówi ze chcialaby uczestniczyć w treningu dżudżitsu..on na to oczywiście zapraszam..ona pyta czy może założyc kimono bo już kupiła..on na to oczywiście..
po rozgrzewce..chciał jej zademonstrować uchwyt kumi kata(a moż einny-nieważne) chwyciła za kolnierz a tu....wyszły piersi na wierzch.....
klientka nic nie zalożyła pod kimono
niezła masakkra..
pozdrawiam..mam nadzieję że choć wy bedizecie mieli humor dopbry..ja nie za brdzo...ech te kobiety..... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja lubi popatrzeć na inne apetyczne przedstawicielki swojej płci. I nie ma przeciw patrzeniu mojemu nic. Aczkolwiek nie samym patrzeniem człowiek żyje.
Pozdrowienia dla zazdrośnic
Napisano Ponad rok temu
Ale...
"Sorry, nie zasłaniam wam?" - krzyknęła? Tylko to?
A nie powinna czasem spytać się walczących: "Sorry, nie wchodzę wam przypadkiem na pole walki kucając sobie na czerwonym materacu?". Ja się nie znam, ale to zdaje się tzw. pas ochronny...
Albo np. spytać się ogółu:
"Szanowni Państwo, nie macie nic przeciwko, że wejdę sobie na matę w butach?". W sumie przecież na tych materacach kulają się ludzie - tak sobie pomyślałem...
Może się czepiam, ale ...
A pupa niewątpliwie kształtna, że jeszcze raz podkreślę.
Napisano Ponad rok temu
bo to ciekawa fotka jest....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ground Impact 3
- Ponad rok temu
-
Ciekawe seminarium
- Ponad rok temu
-
Zawody 6.III.04 Poznan [zdjecia]
- Ponad rok temu
-
Zawody w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
czy ktos sie orjentuje czy na zawodach 6 marca .....
- Ponad rok temu
-
SAMBO + LL
- Ponad rok temu
-
...no i roncka mnie boli...
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Carlsonem Gracie
- Ponad rok temu
-
czy zacierają się różnicę między bjj a sambo?
- Ponad rok temu
-
Poszukuję klubu BJJ w Częstochowie
- Ponad rok temu