Shigeo Tanaka sensei, 9 dan
Napisano Ponad rok temu
Redakcjo dzieki za odp.
Napisano Ponad rok temu
warszawo nadciągam!!!
Redakcjo dzieki za odp.
Nie za ma co.
Ale żeby zaraz przyjeżdżać, eh.. ludzie ludzie, i co my teraz zrobimy? 8) 8) 8) :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Moj problem? a co to ja go zapraszam??? :roll: :wink: Mnie gosciu w ogole nie obchodzi. Jak organizujacy staz nie potrafi zapewnic odpowiedniej informacji -- bo moze sam nie ma pojecia -- to jego sprawaSzczepan, o tym mistrzu i o wielu innych nic nie wiesz, ale to twój problem nie ich
:roll: :roll:
oj szczepanie zaczynasz byc ignorantem. poprzednie posty tez na to wskazuja.
nie tylko twoja droga jest sluszna.
z co do mistrzow sztuk walki ktorzy nie sa znani to uwazam ze popularnosc wcale nie swiadczy o doskonalosci danego mistrza.
podobnie jest z reszta ze swiatowym kinem wszyscy chodza na amerykanskie filmy mimo iz w 99% przypadkow to straszne szmiry
Napisano Ponad rok temu
Szczepan po prostu zachowuje umysł początkującego. To jest jak najbardziej zgodne z tradycją nauki sztuk walki.oj szczepanie zaczynasz byc ignorantem. poprzednie posty tez na to wskazuja.
:twisted: Do tradycji również należy, że z wiekiem się pierniczeje i dziecinnieje. 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do ignoranctwa to sie zgadzam, im wiecej wiem, tym bardziej sobie zdaje sprawe jak malo wiemoj szczepanie zaczynasz byc ignorantem. poprzednie posty tez na to wskazuja.
no to jeszcze musialbys jakos udowodnic :wink: tylko prosze bez cytowania klasykow filozofii 8)nie tylko twoja droga jest sluszna.
Jest taka teza, ze na jakosc ludzie glosuja nogamiz co do mistrzow sztuk walki ktorzy nie sa znani to uwazam ze popularnosc wcale nie swiadczy o doskonalosci danego mistrza.
Napisano Ponad rok temu
NIe jest to latwa sprawa, drogi Prorocku, ale dzieki za slowa otuchy!!Szczepan po prostu zachowuje umysł początkującego. To jest jak najbardziej zgodne z tradycją nauki sztuk walki.
Na szczescie jeszcze mi daleko do 9 dana w takim razie:twisted: Do tradycji również należy, że z wiekiem się pierniczeje i dziecinnieje. 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To się chyba nazywa kleska urodzaju :wink: . Ale cóz- pogratulowac - ZNOWU SUKCES 8) :wink:Nie za ma co.
Ale żeby zaraz przyjeżdżać, eh.. ludzie ludzie, i co my teraz zrobimy? 8) 8) 8) :roll: :wink:
A tak przy okazji to ja dalej niczego nie rozumiem (taka ułomnosc moze :roll: ) - przezwyciezajac wrodzone wstret do odwiedzania stron budojo wyczytałem, ze lista zamknięta.
To co jak sie nie zapisałem i przyjdę to nie wpuszczą :? :roll: ??? I co ja biedny żuczek wtedy pocznę :wink:
A Pmasz taki kawał drogi zrobi na prózno 8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pmasz - w Stolicy wypada ci nabyc umiejętnosci w walce w lokalnych stylach U nas rządzi Królewskie wiec 9. dana mozesz zdobyc jedynie w KINGJUTSU :wink: A to okrutny i skutecznie scinający z nóg styl jak nie wiem co jak mawia narrator opowiesci o miszczu Marianie :wink:to my sobie z towarzystwem spod gwardii (co sie nie dostali....) w 175 i do centrum na pifko.... smontujemy wlasny stazyk na 190 osób -bedziemy miec po 6 danie żywczdzitsu... albo co tam - po 9 -tym!!!! w cenie stażu bilet gratissss....
Napisano Ponad rok temu
To chyba pierwsza imprezka tego typu, na którą zapisy były wyłącznie przez sieć. Ciekawe, czy przerodzi się to w nową tradycję.To co jak sie nie zapisałem i przyjdę to nie wpuszczą :? :roll: ??? I co ja biedny żuczek wtedy pocznę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z okazji dnia kobiet
- Ponad rok temu
-
Napewno jest juz taki temat...
- Ponad rok temu
-
seika tanden
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stazu z Tamura sensei w Budapeszcie....
- Ponad rok temu
-
Ueshiba tez byla kobieta...
- Ponad rok temu
-
Czy można wykorzystać siłę uciekającego przeciwnika?
- Ponad rok temu
-
aiki-jitsu?!
- Ponad rok temu
-
Małe sprostowanie (co się tyczy staży).
- Ponad rok temu
-
Dyplomy Aikido EU w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Aikido retro :-)