Jaką bronią najłatwiej sie ćwiczy??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaką bronią sie niajłatwiej ćwiczy i walczy?
żadną, jakby była taka broń ,to wszystcy jej używali, ale chwała bogu nie ma i nie jest przez to nudno.
Napisano Ponad rok temu
nie ma łątwych broni, zwłaszcza jezeli chodzi o klasyczne szkoły walki. na początek kije kijaszki i kijo pałko podobne. potem moze dwu kijowce:).
skutecznosc. nóż
walka na noze:) he he szkoda gadac:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ano tak właśnie myślałem : piwko + chipsy + MATRIX na DVD...A najskuteczniejsza bronia jest Twoj wlasny umysl (bo jakiegokolwiek narzedzia bys nie uzywal, tylko on moze Ci pomoc przetrwac).
milutki trening...i kaloryczny
pozdro.
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
Ano tak właśnie myślałem : piwko + chipsy + MATRIX na DVD...A najskuteczniejsza bronia jest Twoj wlasny umysl (bo jakiegokolwiek narzedzia bys nie uzywal, tylko on moze Ci pomoc przetrwac).
milutki trening...i kaloryczny
pozdro.
fraktal0
No a co mialem mu powiedziec? Uzyj mocy? Nie ta bajka, niestety
Co nie zmienia faktu, ze glowa sie przydaje i to na rozne sposoby (jak sie skoncza pomysly, to mozna uzywac jak broni obuchowej, a jak ktos ma wlosny na zel postawione to i rany klute sie przytrafia).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najskuteczniejsza bronia do nauczenia jest ... p99 badz Beretta ... wyciagasz celujesz i naciskasz do ... 10 metrow nie ma prostszej broni :> Sa skuteczniejsze ale nie latwiejsze do nauczenia
Pozostaje jeszcze kwestia trafienia, chyba że filmowym stylem trzymamy broń bokiem, a w magazynku tkwi amunicja o IQ powyżej 150.
Do treningu i nauki, polecam zdecydowanie pałkę, nóż gumowy, piankowe nunchako. Oczywiście zakładając, iż trening bez broni już za Tobą i potrafisz zgrać koordynację nóg i całego ciała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A najskuteczniejsza bronia jest Twoj wlasny umysl (bo jakiegokolwiek narzedzia bys nie uzywal, tylko on moze Ci pomoc przetrwac).
A co jezeli twoj wlasny umysl Cie zawiedzie? Wtedy klops !
Napisano Ponad rok temu
A najskuteczniejsza bronia jest Twoj wlasny umysl (bo jakiegokolwiek narzedzia bys nie uzywal, tylko on moze Ci pomoc przetrwac).
A co jezeli twoj wlasny umysl Cie zawiedzie? Wtedy klops !
I wlasnie m.in. do tego przydaja sie treningi SW - cwiczy sie nie tylko technike, ale i psychike, by ta w momencie zagrozenia nie "wysiadla". Ale masz racje, jak umysl zawiedzie, to przyjemnie nie bedzie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale przeciwko 2 przeciwnikom z kosami na jednego z piąchami i umysłem to raczej niezbyt
Alez oczywiscie, ze wystarczy. Otoz trzezwy umysl wysyla kilka malych impulsow do nog i juz nas nie ma.
bo ja wole zlikwidować przeciwnika zanim on mi wsadzi kose
Ja bym jednak proponowal, w ramach mozliwosci, ucieczke.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Potrzebna pomoc z www
- Ponad rok temu
-
Nunchaku
- Ponad rok temu
-
Kraków i sekcje z kijem i nożem
- Ponad rok temu
-
Kupie nunchaku
- Ponad rok temu
-
Grunt to bezpieczne obchodzenie się z bronią!!!
- Ponad rok temu
-
Nunchaku VCD by Demura
- Ponad rok temu
-
Skad zamowic.
- Ponad rok temu
-
Broń czarnoprochowa
- Ponad rok temu
-
Kids! Don't try this at home (download)