Tekwondo Warszawa

Ninjitsu tengu

Eskrima

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz maly apel do reszy ekip ktore byly na tym Festiwalu.
-Mozecie dac sobie spokoj z pokazami jezeli będziecie robic je w ten sposób jak wczoraj.
Mam nadzieje że ni kogo nie uraże tym tekstem tak jak jest to moje spostrzeżenie.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaka sztuka walki?Czesc. Czy ktoś był moze na tej imprezie?? Bo ja byłem i bardzo mnie zdziwil ten wynik bo myslalem ze jezeli robi sie taki festiwal to powinno sie oceniać pokazy sprawedliwie.
Jako widz bylem zbulwersowany tym co reprezentowała większość ekip,pokaz ma byc pokazem a nie 15 minutową rozgrzewką , tylko ekipy Taekwondo i Ninjitsu podeszli do tego w sposob powazny, obie ekipy pokazaly na czym polega ich sztuka walki.
Napisano Ponad rok temu
Od kiedy Taekwondo jest sztuką walki?
Napisano Ponad rok temu
Od kiedy Taekwondo jest sztuką walki?
Od zawsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[...]
ja tam zdanie takich osób mam w głebokim poważaniu - ważne jest że było milo, wesoło i wiele ekip pokazało że "ma jaja"(m.in.Acapullco w wykonaniu Combat Kalaki czy "pojedynek sprzątaczy" z muzyką z kankana w wykonaniu TKD (ehhh ale to dziewcze było urocze- gdybym był pare lat młodszy
)
Napisano Ponad rok temu
[...]
ja tam zdanie takich osób mam w głebokim poważaniu - ważne jest że było milo, wesoło i wiele ekip pokazało że "ma jaja"(m.in.Acapullco w wykonaniu Combat Kalaki czy "pojedynek sprzątaczy" z muzyką z kankana w wykonaniu TKD (ehhh ale to dziewcze było urocze- gdybym był pare lat młodszy
)
mnie sie jeszcze podobaly rozowe majtki![]()
Napisano Ponad rok temu
[...]
)
LOL tego to ja bez kitu nie pamietam![]()
Napisano Ponad rok temu
[...]
)
Napisano Ponad rok temu
Chce zobaczyć zdjęcia
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu