Nowa morda zawsze dobra
Napisano Ponad rok temu
Imie : BARTOSZ
NAZWISKO : NIEZNANE
STYL: TAEKWONDO
FEDERACJA : WTF
STOPIEŃ: 7 cup
No to by bylo tyle o mnie. Mam do was Pare pytanek moze bylo jush o tym na forum wiec jesli tak to zucie jakies linki albo piszcie dalej.
I Pomozcie mi w takiej kwesti od niedawna mam sparingi w klubie i prosze o pare złotych rad jak sie prawidlowo zachowywac na macie aby walke wygrac. Czasami uda mi sie nakopac gosciowy z wyzszym stopniem wtajemniczenia czasami dostaje nawet od goscia co jeszcze pasa nie ma. Czy mozecie dac kilka wskazowejk na co zwracac uwage podczas walki?
II trenuje u Waldemara Łakomego i Andrzeja Zarzecznego powiedzcie dobrzy z nich trenerzy wiem jedno jak jest na treningach i nie moge powiedziec bo nie narzekam fajny sposob prowadzenia zajec i wogole.
No to by było na tyle Wszystkim stałym forumowiczom jeszcze raz HEJO !!
Napisano Ponad rok temu
Hmm , zlote rady ? :wink: sparingi napewno sa koniecznoscia , im wiecej ich bedziesz mial na koncie tym z czasem bedziesz bardziej doswiadczony, bedziesz dzialal taktycznie , jakies kontry itp. Bedziesz mial swoj sposob walki , ktory ci najbardziej bedzie odpowiadal. Napewno nie nalezy sie patrzec na rece , tylko w oczy i sie nie poddawac , porazki moga jedynie wzmacnic. Przedemna tez duzo sparingow by byc kiedys dobrym, wiec wiecej powiedza ci doswiadczone osoby.
Co do trenerow nie wypowiadam sie, poniewaz sie nie orientuje.
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
techniki tkd w parterze ?!
- Ponad rok temu
-
Otwarte Mistrzostwa Presova
- Ponad rok temu
-