Ktory jest wart teraz uwagi? Wykluczajac juz benchmade bo one roznia sie jedynie ostrzema a ja chcialem doznac czego nowego  :twisted:  Nie chce tez wydac na noz 650$ [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  Ktory jest wart teraz uwagi? Wykluczajac juz benchmade bo one roznia sie jedynie ostrzema a ja chcialem doznac czego nowego  :twisted:  Nie chce tez wydac na noz 650$ [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Ze zdjec wydaje mi sie, ze do jakosci Benchmade daleko mu brakuje.
  Ze zdjec wydaje mi sie, ze do jakosci Benchmade daleko mu brakuje.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poszukaj w archiwach... wszystko już było...Jedna rzecz mnie zastanawia. Dlaczego noz, ktory na zagranicznych stronach kosztuje 110 $ w Polsce osiaga cene 1000 zl? To eyglada tak jakby polskie sklepy nie kupowaly nozy u producenta tlyko ze sklepwo internetowych i jeszcze narzucaly na to swoja marze. Jezeli nawet tak nie jest to nie sadze zeby clo wynosilo 50% wartosci. Mozecie mi podac jakas strone gdzie mozna kupic noze?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu