honorowe dany - wstyd!
Napisano Ponad rok temu
prosze o wypowiedzi oyamowców.
pozdrawiam zbulwersowanych
artur
Napisano Ponad rok temu
, a wrzodak w kobudo, bo z trzonkami od łopat i kilofów puszcza chłopaków na ulice....
To chyba honorowego w tsunami :wink:
Napisano Ponad rok temu
artur
Napisano Ponad rok temu
Byl juz z rok temu podobny temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednym słowem komercja nie tylko u olamasów
Napisano Ponad rok temu
Honorowe dany mozna nadwać jakims osobiśtością ale wstydem jest jak olamasy nadają swoim szefom klubó ,którzy z tymi psami biegaja po dojo i prowadza zajęcia.Może nie jeden opowiada jak ciezko było go zdobyć!!
Te, ortodox - oczywiście nie przypierdalam się do Twojej ortografii (albo raczej jej braku w Twoich wypowiedziach :roll: ). Przypierdalam się do Twojej bufonady, która ponownie pojawiła się wraz z tematem, w którym udział bierze Oyama. :roll:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
artur
Napisano Ponad rok temu
Honorowe dany mozna nadwać jakims osobiśtością ale wstydem jest jak olamasy nadają swoim szefom klubó ,którzy z tymi psami biegaja po dojo i prowadza zajęcia.Może nie jeden opowiada jak ciezko było go zdobyć!!
Wiem, że wykazuję się teraz niewiedzą na temat własnej szkoły, ale czy mógł byś wymienić z imienia i nazwiska trenera, który prowadził zajcia legitymując się nadanym mu honorowo stopniem? Ja nie możę sobie przypomnieć takiej osoby...
Będę wdzięczny za udzielenie mi tej imformacji.
Osu.
Napisano Ponad rok temu
własnie się dowiedziałem, że waldemar pawlak ma drugi dan karate oyama. honorowy podobno. jeśli honorowy, to dlaczego pierwszy mu nie wystarczył? poza tym co takiego zrobił dla karate, że mu aż dana dali? w tym układzie lepper powinien dostać w krav madze, albo w kombacie, bo prowadzi uliczne walki, a wrzodak w kobudo, bo z trzonkami od łopat i kilofów puszcza chłopaków na ulice....
prosze o wypowiedzi oyamowców.
pozdrawiam zbulwersowanych
artur
Drugi.. trzeci.. dziesiąty - nieważne: to dan HONOROWY. No bo co masz dać jakiemuś VIPowi gdy ten podejmie szefa organizacji "na audiencji" - laurkę? bukiet kwiatów? :? Czarny pas to SYMBOL - znaczy to samo co bryła węgla otrzymana w prezencie od górników czy stetoskop podarowany przez delegację lekarzy. Beckham w podobny sposób "zdobył" czarny pas w Kyokushin Karate - normalka: po prostu podarunek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drogi karateko 1 konkretnie który gania po dojo i się chwali danem i opowiada jak ciężko go zdobyć? podpowiem ci że Pawlak i Maria Dyduch odpadają.Zygmunt Thiede 1 dan (Darłowo)- honorowy
Roman Morawiec 1 dan (Gdynia) - honorowy Stanisław Kamocki 1 dan (Konin) - honorowy Edward Gocał 1 dan (Warszwa) - honorowy Maria Dyduch 1 dan (Kraków) - honorowy Waldemar Pawlak 2 dan - honorowy
Napisano Ponad rok temu
Beckham w podobny sposób "zdobył" czarny pas w Kyokushin Karate - normalka: po prostu podarunek.
do K-1 go ! z Sappem!
Napisano Ponad rok temu
To jest biznes, dali mu dana bo na łapówkę nie było kasy a gratyfikacja się należała. Kyokushin ostatnio nadał black belt Beckhamowi i zrobił z tego wielkie show i jakoś nikt tego na myśl nie przywodzi.
Ludzie pasek to jest poto coby spodnie nie spadały, nie róbcie scen bo szkoda energii.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
artur
ps. jesli Wy na koszulkach pod napisem pankration napiszecie pepsi-kola, to też topika zrobię
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przepraszam wszystkich, których obraziłem. zwrot "nie lubię przechodzić obojętnie wobec aktów skurwienia" jest jednym z moich ulubionych zwrotów. nie tyczył się konkretnie tej sytuacji, lecz był odp. na pytanie jarka o sens walki z wiatrakami.
ja nie czepiam się honorowego dana, lecz DRUGIEGO dana, czyli używając Twojego przykładu, "pokojowej nagrody nobla, za wkład w pokój w galaktyce" oraz "profesuratu honoriskałza".
chodzi mi o to, że ktoś dziwnie wyróżnił pawlaka, dając mu "lepszego" honorowego dana.
Napisano Ponad rok temu
ojej
przepraszam wszystkich, których obraziłem. zwrot "nie lubię przechodzić obojętnie wobec aktów skurwienia" jest jednym z moich ulubionych zwrotów. nie tyczył się konkretnie tej sytuacji, lecz był odp. na pytanie jarka o sens walki z wiatrakami.
ja nie czepiam się honorowego dana, lecz DRUGIEGO dana, czyli używając Twojego przykładu, "pokojowej nagrody nobla, za wkład w pokój w galaktyce" oraz "profesuratu honoriskałza".
chodzi mi o to, że ktoś dziwnie wyróżnił pawlaka, dając mu "lepszego" honorowego dana.
popieram... honorowy stopien to moze byc 1 DAN, ale od razu 2 DAN, to lekka przesada...
pozdr!!
Michal
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sensei Dadzibug
- Ponad rok temu
-
znowu nasi dostali :(
- Ponad rok temu