a czy ja tak napisalem?w.g mnie nie da sie przewidziec wyniku walki na chwile obecna i tyle.nie wiadomo kto jaki bedzie mial dzien itd.takie wypowiedzi,ze Saleta dostanie wpieprz itd.to mozecie sobie o kant dupy...nagonka na Salete zrobila sie nudna.fakt,koles jest bardziej marketingowcem ostatnimi czasy,ale to nie znaczy,ze nie trenuje,albo ze stracil forme. dlatego zakladanie na "slepo" jest bez sensu
Hehe a ja wlasnie mialem pisac ze jak ktos nie widzial Lukasza w akcji niech nie pisze glupot w stylu Saleta go rozniesie itp. bo taki autor jest zblizony poziomem do autorow komentarzy na onecie
Przemyslaw Saleta - Lukasz Jarosz / 6 marca Wroclaw K1 !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to Jarosz byl u nas na treningu i kulal sie z dudu?
jesli tak to musze powiedziec, ze choc nie widzialem jak walczy w stojce to chlop robi wrazenie.
i bylem bardzo zaskoczony widzac jak z minuty na minute, intuicyjnie lapie o co chodzi w parterze ( oczywiscie jest to troche nie na temat i nie ma wiekszego znaczenia w swietle nadchodzacej walki z Saleta)
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Tak. Jednak prawdziwe wrażenie robi Łukasz w technikach stójkowych, o kulaniu na razie nie wie nic. Łukasza prowadzi nasz trener Tomek Mamulski. Stąd jego obecność na treningu.to Jarosz byl u nas na treningu i kulal sie z dudu?
Napisano Ponad rok temu
można prosić o szczegóły tej imprezy 6-go? Np. gdzie dokładnie się odbywa, po ile są bilety, czy będą media itp. nie mogłem znaleźć żadnego info na necie.
Pozdrawiam
Miłosz
Napisano Ponad rok temu
hala Orbity na ul. Wejherowskiej. poczatek (bodajze) o 18:00. bilety, z tego co slyszalem, po ok. 50 zl.
z mediow maja byc, podobno, TVP, TV4, radio Eska(?).
wiecej grzechow nie pamietam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wow.....człowiek uczy sie całe życie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
50 zł. to jest chyba pod samym ringiem a 30-35 są normalnie ale głowy nie dam :-)
Napisano Ponad rok temu
please!!!
pozdrawiam all..
rei
Napisano Ponad rok temu
nie jest to co prawda vale tudo, ale i tak warto obejrzec.
jak da rade to przemyce mala kamerke internetowa... chociaz watpie by cokolwiek zarejestrowala, co daloby sie obejrzec
Napisano Ponad rok temu
no i po zawodach. wygral zawodnik z Rawy.
Salety chyba nawet w hali nie bylo.
ogolne wrazenia:
calkiem niezla organizacja. ciekawe pokazy (nawet techniki "interwerencyjne" GROM K.costam), m.in. tkd, aikido, kalaki, karate, tai chi, krav maga, capoeira, etc.
byly na samym poczatku calkiem ciekawe dwie walki "street boxingu" (?), w sumie chyba niczym nie rozniace sie od vale tudo.
w samym K1 startowalo 3 Litwinow, z czego jeden dotarl do polfinalu.
ciekawym zawodnikiem byl szatanowiec z Plocka, ktory mial na spodenkach odwrocone pentagramy (od razu zostal moim faworytem ), niestety odpadl w polfinale; przegral na punkty z reprezentantem klubu Fighter Wroclaw.
w czasie gali byly eleganckie dwa knockouty - kopniecie okrezne na twarz (zwyciezcy - Likasza Jarosza [o ile dobrze pamietam imie i nazwisko zawodnika ]). dwie kontuzje. jedna Litwina w cwiercfinale, druga Wroclawianina w finale.
nie obylo sie tez bez kilku zgrzytow (ale malutkich na szczescie).
na koniec dodam ze ktos podjebal "spikerowi" komorke ktora zostawil na stole i potem prosil przez mikrofon o oddanie karty sim (tak, tak.. ach ta nasza Polska ).
ogolnie impreza udana. mam nadzieje ze wkrotce bedzie kolejna. no i zawodnicy mogliby byc nieco ciezsi
Napisano Ponad rok temu
na koniec dodam ze ktos podjebal "spikerowi" komorke ktora zostawil na stole i potem prosil przez mikrofon o oddanie karty sim (tak, tak.. ach ta nasza Polska ).
LoL
Napisano Ponad rok temu
A kto wogole zrobil tyle szumu ze bedzie tam Saleta walczyc 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taa, ten telefon leżał ledwo 30 cm ode mnie i nawet nie wiemy kto i kiedy go sobie "pożyczył". Ot w jakim kraju żyjemy. :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co z transmisja nowych k1
- Ponad rok temu
-
O polskich imprezach na Eurosporcie !!!
- Ponad rok temu
-
Mighty Bulls Gdynia
- Ponad rok temu