Ubezpieczacie sie?
Napisano Ponad rok temu
Czy taki zwykly szaraczek chodzacy do "legalnej" sekcji, jest ubezpieczony na wypadek jakiegos wypadku?
I drugie pytanie.
Czy moze Wy przy mocniejszych treningach, etapie przygotowan do turniejow, wykupujecie ubezpieczenie we wlasnym zakresie?
Takie mnie ostatnio mysli nachodza :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprawdź czy obejmuje uprawianie sportu/sportów walki itp., bo można się zawieść...Ja mam ubezpiecznie z uczelni... Obejmuje ono także wypadki poza nią(i chyba zwłaszcza poza),więc dodatkowo nie muszę nic brać...
Napisano Ponad rok temu
I radzę, żeby każdy z adpetów jakiejkolwiek sztuki walki się ubezpieczył. Wszystko jest fajnie jak nic się nie dzieje, ale jak się już coś stanie to co. Jest problem. A tak można pokryć swoje wydatki związane z rehabilitacją, lekami itp.
Przezorny zawsze ubezpieczony.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to raczej nie mówić że sie coś ćwiczy albo miało sie wypadek na treningu bo bedzie miejsza kaska :? Ja jak miałem zszywaną buźke to napisałem że w piłke grałem na podwórku i kolega sie łokciami rozpychał
Tak, to jest akurat prawda.
Napisano Ponad rok temu
Lepiej nie miec kontuzji i wypadkow
Jasne, że lepiej nie mieć. Ale jak się zdarzy to ...
Tak jak naprzykład ostatnio mi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak zobie na wakacjach rozcialem skorer na kolanie, to we wrzesniu poszedlem na komisje lekarska i gosciu obejrzal, powezial ze za 2 tyg. bedzie odpowiedz i dostalem 180 zł (za blizne tylko, zadnych uszkodzen nie bylo poza tym)
P.S. dodam ze moj kolega zlamal sobie obojczyk i ztego towarzystwa dostal tez 180 zł
Napisano Ponad rok temu
dodam ze moj kolega zlamal sobie obojczyk i ztego towarzystwa dostal tez 180 zł
to mało dostał, jak ja miałem złamany obojczyk, to na komisji tak zagrałem że dostałem 500 złotych (poszło na obóz), to był rok 1998, marzec.
teraz też jestem ubezpieczony w obu klubach do których należę :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nosze sie z podobnym zamiarem.
Napisano Ponad rok temu
U mnie w sekcji ubezpieczenie jest obowiazkowe . Skladke wplaca sie bodajze raz na rok . Na turniejach oczywiscie sa osobne ubezpieczenia .
Raz na trzy miesiace
Napisano Ponad rok temu
hehe...racja ... cos mi sie pomieszaloU mnie w sekcji ubezpieczenie jest obowiazkowe . Skladke wplaca sie bodajze raz na rok . Na turniejach oczywiscie sa osobne ubezpieczenia .
Raz na trzy miesiace
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening i zwyczaje mistrzów SW
- Ponad rok temu
-
miejscowka na letni oboz jj i bjj poszukiwana
- Ponad rok temu
-