co z transmisja nowych k1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak K1 zrezygnuje z uslug eurosportu to przez europe przewinie sie fala samobojstw!
no chyba ze PRIDEM uratuja sytuacje!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś (poniedziałek, 29.03) o 20.00 w Fight Club. Aczkolwiek wolałbym jakieś Muay Thai...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
K1 back on Eurosport :twisted:
Dzis´ (poniedzia?ek, 29.03) o 20.00 w Fight Club. Aczkolwiek wola?bym jakies´ Muay Thai...
Pozdrawiam
ten turniej skandynawski... nasz przemus S. mial tam wystapic ale noga go bolala czy ucho nie pamietam (on zreszte tez nie pamieta)...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy za tydzień, ale ma być ;-) . W ogóle całkiem ciekawie było, dużo zawodników wywodzących się z MT i fight był niezły - aczkolwiek ten Belg który wygrał tak nie do końca mnie przekonywał, wolnawy jak dla mnie. Fajnie że nie przerywali co chwilę walki jak szła seria kolan, tylko z klinczem jak to w K1...czy dobrze slyszalem, pod koniec programu, ze za tydzien ma byc K1 Max?
Komentator mówił też coś o tym że Eurosport nie wykupił licencji na transmisje K1 i że każda emisja gali musi być indywidualnie negocjowana .
No i jedna super sprawa: :twisted: ONG BAK :twisted: na ekranach polskich kin na jesieni - był krótki wywiad z głównym aktorem (15 lat jest aktorem, a 10 lat ternuje MT) i fragmenty filmu. Ja niestety filmu nie widziałem, tylko te trailery co były na sieci, więc czekam z utęsknieniem.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No i jedna super sprawa: :twisted: ONG BAK :twisted: na ekranach polskich kin na jesieni - był krótki wywiad z głównym aktorem (15 lat jest aktorem, a 10 lat ternuje MT) i fragmenty filmu. Ja niestety filmu nie widziałem, tylko te trailery co były na sieci, więc czekam z utęsknieniem.
Pozdrawiam
ano. film zapowiada sie zajebiscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Delikatnie mowiac da sie obejrzec ale zeby to byla rewelacja? Hm
No ale ciekawostka na pewno szczegolnie dla lubiacych muai thai
Aha nie wiem jak kazaa ale dla wszystkich ktorzymaja osiolka tutaj jest do sciagniecia
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
O polskich imprezach na Eurosporcie !!!
- Ponad rok temu
-
Mighty Bulls Gdynia
- Ponad rok temu
-
Seminarium Shidokan 13, 14 marca Warszawa