Pomocy...
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Pomocy...
Witam Wszystkich Serdecznie...
Od czego by zacząć :roll: No więc... Jestem tu nowa i mam problem
Od jakiegoś czasu zainteresowałam się sztuwami walki. Początkowo czytałam informacje o aikido, judo i kickboxingu (nie miałam wtedy jeszcze żadnego pojęcia o tkd). Jednak nie byłam tym zbytnio zainteresowana... Przydadkiem trafiłam na stronę poświęconą teakwondo. Kiedy zaczęłam czytać wszystko co możliwe do znalezienia w internecie o tkd nie umiałam się oderwać od monitora.
Chciałabym zacząć tenować, jednak nie wiem gdzie Prosiłabym o jakiekolwiek informacje na temat treningów tkd na terenia Zabrza i okolic. Z góry BARDZO dziękuję :*
Od czego by zacząć :roll: No więc... Jestem tu nowa i mam problem
Od jakiegoś czasu zainteresowałam się sztuwami walki. Początkowo czytałam informacje o aikido, judo i kickboxingu (nie miałam wtedy jeszcze żadnego pojęcia o tkd). Jednak nie byłam tym zbytnio zainteresowana... Przydadkiem trafiłam na stronę poświęconą teakwondo. Kiedy zaczęłam czytać wszystko co możliwe do znalezienia w internecie o tkd nie umiałam się oderwać od monitora.
Chciałabym zacząć tenować, jednak nie wiem gdzie Prosiłabym o jakiekolwiek informacje na temat treningów tkd na terenia Zabrza i okolic. Z góry BARDZO dziękuję :*
Napisano Ponad rok temu
Re: Pomocy...
Czesc aniolek :-)
http://budo.net.pl/v...ghlight=#210219
to by chyba na tyle bylo jesli o TKD chodzi.
Jesli sie zdecydujesz na treningi, to zycze duzo samozaparcia i oczywiscie symbolicznego 1dana
http://budo.net.pl/v...ghlight=#210219
to by chyba na tyle bylo jesli o TKD chodzi.
Jesli sie zdecydujesz na treningi, to zycze duzo samozaparcia i oczywiscie symbolicznego 1dana
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poznań
- Ponad rok temu
-
Czestotliwosc kopniec
- Ponad rok temu
-
Jak tam przed Pucharem
- Ponad rok temu