Mam niecale 18 lat, 185cm wzrostu, ale jestem szczuply, nie cwiczylem wczesniej nic ze SW,ale czy myslicie ze dalbym sobie rade, i czy moj wzrost i budowa ciala beda mi przeszkadzac, czy pomagac?
Z gory dzieki za odpowiedz!
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam!
Mam niecale 18 lat, 185cm wzrostu, ale jestem szczuply, nie cwiczylem wczesniej nic ze SW,ale czy myslicie ze dalbym sobie rade, i czy moj wzrost i budowa ciala beda mi przeszkadzac, czy pomagac?
Napisano Ponad rok temu
ja jak zaczynalem to wazylem 60 kg przy wzroscie 180...nei maczegos takiego jak jakas osoba ma 60 kg i 180 cm to nie moze cwiczyc pamietaj sport to zdrowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam!
Napisano Ponad rok temu
Niestety te cechy wykluczają cię całkowicie. Szukaj czego innego.Mam niecale 18 lat, 185cm wzrostu, ale jestem szczuply
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie.Dobra dajcie mu juz chlopaki spokoj... Bo to sie nudne zaczyna robic.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie.Dobra dajcie mu juz chlopaki spokoj... Bo to sie nudne zaczyna robic.
Sami mądrzy cholera. Nie będzie tu nikt nowy zaglądał jak każde "zielone" pytanie będzie tu kwitowane gromkim śmiechem.
Nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi!
Napisano Ponad rok temu
No tak. Przepraszam. Nie wziąłem pod uwagę, że można nie mieć innej możliwości prowadzenia ciekawej dyskusji jak poprzez "darcie łachów". Mój błąd. Niepotrzebnie się czepiam....zawsze mozna podrzc z kogos łacha i robi sie ciekawy temat...
Napisano Ponad rok temu
Mój błąd. Niepotrzebnie się czepiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Było raczej zabawnie. :wink: Sensowne pytania, sensowne odpowiedzi. Jak można zadawać pytania w stylu:"Utwardzanie części ciała wszelakich by Kazawar" może i było czymś w tym chamskim stylu. To była słabość. Przyznaję. Pracuję nad sobą.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu