Re: Microtech Mini SOCOM manual vs. Kershaw Avalanche
Piter, ale cala dyskusja jest o tym czy trafie na mini socoma z luzami na blokadzie albo na avalancha rozklekotanego, czy uda mi sie kupic noz z ktorego wreszcie bede zadowolony bo bedzie mial, jak to ktos ladnie nazwal, 0 blade play
KKamiLL
KKamiLL wydaje mi się, że trochę za bardzo się przejmujesz ... Jak wynika z dyskusji tarfiają się te bez "0 balde play" - ale myślę, że dotyczy to każdego noża bez znaczenia jekiego producenta.
Bywa, że trafi się wybrakowany wyrób. W tym przypadku reklamacja - no i niestety przy okazji znów oczekiwanie i nerwy. Kwesia wyboru dobrego źródła zakupu.
Bez cukru muszę tu powiedzieć, że reklamowałem swojego czasu u Pitera z takim efektem, że wziął wszytko na swoją głowę - obyło się bez czekania, bez nerwów - wręcz przeciwnie, rozwiązanie, które zaproponował procentuje do dziś.
Jak kupowałem swój pierwszy nóż ze stali 154CM też zadawałem setki pytań i trząsłem portkami czy powierzchniowo mi nie będzie rdzewiał bo bywały przypadki, że rdzewiały. W efekcie końcowym okazało się, że obawy były bezpodstawne.
Wybierz nóż, kóry najbardziej Ci pasuje pod względem zastosowania, materiałów i ceny .... kupuj i używaj