Microtech Mini SOCOM manual vs. Kershaw Avalanche
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
ale jeśli nie masz zaufania do ludzi to może kup wersję auto?
chyba jest nawet na budo-bazarze...
Napisano Ponad rok temu
wierzę, bo będzie się bał negatywnego feedbacku
faktycznie, zapomnialem ze zawsze moge mu wystawic zla opinie.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Poza tym nic nie psuje się bez powodu.Jeśli mechanika jest brudna albo zapiaszczona i choćby pare razy ale jednak otwierana "na siłę" to luzy zrobią się wszędzie,w każdym nożu.
I żeby tego uniknąc traktuję noże jak swoją broń palną-czyszczę regularnie min.1 raz w tygodniu-czy był używany czy nie.I jakoś luzów nie mam-ani w MT-ach,ani nawet w Herbertzach dośc podłej jakości
Poza tym to wielka frajda i rytuał sam w sobie.
Czego wszystkim życze
pozdro.
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL zdecydowałeś który wybrać?
Ja po lekturze ostatnich postów zauważyłem że nie ma wyraźnej przewagi MT mini na Avalanche. I dzisiaj zamówiłem Avalanche.
Najwyżej następny do testowania będzie MT.
Pozdr.
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
Jak bedziesz juz mial Acalanche'a to napisz koniecznie jakie wrazenia i jak z jego jakoscia.
Tylko wiesz, tak bez sciemy w stylu: najlepszy bo moj :wink:
Pozdrawiam i czekam na relacje
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
A co do "dobry bo mój..."MSE też nie jest bez zarzutu jeśli chodzi o walory użytkowe.Codzienne czynności jakoś lepiej wykonuje mi się np. Delicą :wink: tylko że tam dopiero jest skłonność do luzów...
Napisano Ponad rok temu
Swoje wrażenia na pewno opiszę.
pozdr.
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno.Jedyne kłopoty które pamiętam-ewidentnie z winy producenta miałem z Sebenzą...Uwierzycie?
Nie no ludzie, to juz mnie rozwalilo. To ja juz w nic nie wierze.
O co w tym wszystkim chodzi? Da sie to jakos uporzadkowac??
Jakie miales problemy z ta sebenza??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno.Jedyne kłopoty które pamiętam-ewidentnie z winy producenta miałem z Sebenzą...Uwierzycie?
Cholera 8O
Dawaj tu na światło dzienne jakieś szczegóły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
pozdro.
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
I przy okazji mam rade dla niektorych: nie podniecajcie sie tak mocno tymi wadliwymi egzemplarzami...MT ma wyrazne problemy z mini socomami elite ale sek w tym ze tylko z nimi. Najprawdopodobniej to skutek przesadnego obnizenia ceny i kombinaterstwa z rozwiazaniami technicznymi.
A to ze jedna osoba na 300 bedzie miala problem z np slawna sebenza to O CZYM TO SWIADCZY? Bardzo wazny jest customer service. Jesli jest to reeve, simonich,busse, swamp rat, mad dog czy strider oraz wszelkiej masci customy to mozna spac spokojnie bo nikt nie zaryzykuje pogorszenia reputacji. Gorsza reputacja = mniej kasy*. Proste. Wiecej rozsadku panowie.
*Nie dotyczy MT.
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Fraktal, a napisałeś może do Reeve'a wtedy? Bo serwis i obsługę klienta mają doskonałą... ba, zaryzykuję stwierdzenie, iż najlepszą w branży.
Tylko że Xarr czeka na swojego socoma już chyba z miesiąć czasu rozleciała mu sie renkojeść i jak go wysłał to tak go niewidział, zastepuje go teraz Endurom ktura mimo mniejszych kosztów spisuje sie równie świetnie. No a Kershaw Avalanche jest spoko mój ojciec ma go już troche jedyne co jest nie tak to rusa wzdłuż ostrza na czernieniu i lekko skrzywiony czubek wszystko wydażyło sie przy otwieraniu butelki. Niewygodne zato jest A-10 które jest badzo chropowate aż przeciera dżins przy kieszeni i przeskadza troszke liner lock jak dlamnie jest zabardzo wklęsły.
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli wydalbym, co tu ukrywac duzo pieniedzy, na nozyk ktory po 3 dnaich musialbym wysylac do Stanow z nikla nadzieja na szybka naprawe...to chyba bym zhakerowal ich strone z wscieklosci. :twisted:
Ja mialem szczescie ze kupowalem od zaufanego sprzedawcy- Pitera ktory straty wzial na siebie, co jest prawe i uczciwe. Jesli sprowadzilbym sobie ten noz sam to mimo ze zaplacilbym taniej - czekalyby mnie ogromne nerwy i kto wie czy bym nie zorganizowal jakiegos zamachu na siedzibe MT... :wink: pewnie by mnie zlapali i siedzialbym z recydywa.
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli wydalbym, co tu ukrywac duzo pieniedzy, na nozyk ktory po 3 dnaich musialbym wysylac do Stanow z nikla nadzieja na szybka (...)
swoj pierwszy nozyk - mialo brzmiec.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A bo chcialbym kupic noz..
- Ponad rok temu
-
Jaki noz
- Ponad rok temu
-
Rob Simonich Bitterroot.
- Ponad rok temu
-
Ktora fabryka wypuszcza naostrzejsze noze?
- Ponad rok temu
-
Dla pokrzepienia ducha.
- Ponad rok temu
-
Cuda E.D.C. kto posiada?
- Ponad rok temu
-
Noszenie noża w Wielkiej Brytanii
- Ponad rok temu
-
Widzieliscie nowe modele Muela?