Konfrontacja Sztuk Walki (Marriott) - 27 luty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.z kickbokserem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2.z judo
3.final z sambo
user: juras
pass: tkd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie dlatego że sciąga teraz te filmy kilkaset osób (z czego większość po 3 pliki na raz :roll: )
Trudno, trza czekać, mam nadzieję że właściciel serwera nie wkurzy się za ogromny ruch i nie wywali tego.
Napisano Ponad rok temu
Wkoncu udalo mi sie sciagnac 1 filmik Prawie 1,5dnia sciagania z transferem 0.5-2kb Staram sie wlasnie zamiescic filmik gdzies na serwerze bezplatnym tak zeby inni tez mogli kiedys sciagnac prawdopodobnie bedzie na lycosie i na edysku. Jak edysk zacznie dzialac to dam wam login i haslo i bedzie mozna stamtad sciagnac.
Co do filmu (bynajmniej peirwszego) dlaczego ma az 45MB 3min i dosyc slaba jakos = slaba kompresja/ niewlasciwa metoda kompresji ALe i tak wielkie dzieki za to co jest !!!!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
UWAGA !!! prawym przycisk i Zapisz jako... cos nie dzialal... natomiast flashget sciagal z predkoscia nawet 700kb/sek !! Jak sie uda to rano bedzie juz druga czesc i wtedy bedzie mozna obejrzec pierwszy filmik Jezeli nie wejdzie to dopiero jutro(czy tez juz dzis ) po 20ej bedzie mozna zaczac downloadowac druga czesc rar-a.
zdrowka i milego sciagania
Napisano Ponad rok temu
hej jeszcze raz ja juras vs kickboxer mozecie sciagnac bardzo szybko stad...
UWAGA !!! prawym przycisk i Zapisz jako... cos nie dzialal... natomiast flashget sciagal z predkoscia nawet 700kb/sek !! Jak sie uda to rano bedzie juz druga czesc i wtedy bedzie mozna obejrzec pierwszy filmik Jezeli nie wejdzie to dopiero jutro(czy tez juz dzis ) po 20ej bedzie mozna zaczac downloadowac druga czesc rar-a.
zdrowka i milego sciagania
strona jest "not availiblable", przynajmniej u mnie...
Napisano Ponad rok temu
=================
Dear Tripod Member,
We have noticed an unusual increase of bandwidth on your website
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] during the last few days.
In order to prevent abuse of Tripod services, we've decided to close the
access to your website for 24 hours.
=================
o ile pamietam miesieczny limit byl 12GB...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A ta walka z kick boxerem nei ciekawa, kb byl bez szans :twisted:
A i 11 % do konca 3 filmiku
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
bede krytyczny. video jest dosyc undergroundowe (nie jest to wada jako taka). w niektorych momentach jest nieco za jaksrawo. ale to tez nie jest do konca jakas przeszkoda.
zadziwilo mnie jednak to, ze film trwajacy 3 minuty, przy takiej jakosci (zastanawiam sie czy "jakosc" to nie za duzo powiedziane ) zajmuje tyle miejsca... nie znam sie na obrobce video, ale zazwyczaj jest tak, ze przy bardzo dobrej jakosci jedna minuta nie zajmuje wiecej niz 10mb... nie wiem czym to jest spowodowane i nie wnikam, w kazdym badz razie (przynajmniej dla mnie) jest to lekka przesada.
no ale nic to... wazne ze w ogole mozna to bylo zobaczyc
pozostale dwa pliki, ciagniete od trzech dni, sa juz w polowie, wiec do konca tygodnia moze zobacze reszte
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...ndpost&p=731431
Oraz w oficjalnym serwisie (także filmiki): [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride Bushido 2 - 3 walki (link)
- Ponad rok temu
-
Fight Typ - Pride Bushido 2
- Ponad rok temu
-
nowa gala mma w szczecinie
- Ponad rok temu
-
Niemiecki Top Team
- Ponad rok temu
-
Vale Tudo Biała-Podlaska?
- Ponad rok temu
-
Shidokan Gliwice
- Ponad rok temu
-
Peter Aerts contra Tyson w K1!
- Ponad rok temu
-
trening tito ortiza
- Ponad rok temu
-
Komentarze Sperego, Nogueiry, Rodrigo, Cro Copa..
- Ponad rok temu
-
czy Muhamad Ali walczył kiedyś z zapaśnikiem
- Ponad rok temu