polskie aniolki charliego
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
"A co na to wszystko same kobiety? – Wybaczyłabym tym dziewczynom wiele, gdyby łupiły wyłącznie facetów, którym przecież należy się spore lanie za nasz wielowiekowy ucisk – zauważa nieco cynicznie Anna Wisło, krakowska barmanka i feministka. – Ale nie mam ani grama zrozumienia dla kobiet, które nastają na kobiety."
No to już przechodzi moje z kolei granice zrozumienia. Jak kobieta łupi faceta to jest ok, ale jak łupi kobiety to już jest be ? No to sorry, ale faceci mają więcej wbudowanej sprawiedliwości, bo bandzior i łajdak w każdych okolicznościach pozostaje bandziorem i łajdakiem, a TYM BARDZIEJ jeśli napada i łupi słabsze od siebie kobiety
Powyżej zacytowana feministyczna argumentacja spowodowała u mnie bardzo niemiłe odczucia, a jestem po śniadaniu... :roll: :?
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mam oporow ( na treningach mi przeszlo ) zeby takiej przyjebac. :-)
Tak OT: Najlepszy text: Kobiety moga bic kogo chca
Napisano Ponad rok temu
Albo walczysz.Nie patrzysz wtedy czy napadly cie kobiety,faceci,czy marsjanie.Jesli musisz walczyc,walczysz tak samo z kobieta jak z facetem.A jesli potraktujesz takie kobiety z przymrozeniem oka,to moze skonczyc to sie dla ciebie dosyc smutno.Osobiscie nigdy nie udrzylem kobiety.Ale w takiej sytuacji,raczej plci bym nie zauwazyl.
Napisano Ponad rok temu
Aniolki w dresach .
Zdrowy jesteś?? Qrwa jak toi nie masz oporów?? 8O Żadnych??
Napisano Ponad rok temu
tymbardziej ze biorąc na logike takiej niewinnie wygladajacej kobietce moze byc o wiele latwiej nas podejsc i z nienacka zagrozic nozykiem...
a jak juz masz noz przy gardle czy tez innej czesci ciala to skuteczna obrona graniczy chyba z cudem (no chyba ze sie myle nigdy nie mialem do czynienia ze stalą w akcji...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przemocy wobec kobiet nie popieram, ale tylko wobec prawdziwych kobiet... - takie niewiadomo co z nozem w reku skierowanym w moja strone to bym pewnie lal ile sil... - takie zycie... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby nie ten incydent sprawa by nie wypłynęła!!Były sprytne i cwane a S. się bała i nic nikomu nie szepnęła.
To nie są przypadki odosobnione niestety...
Ale maskowała sie ta trójka,były miłe ,dobrze się uczyły,naprawdę nie podejrzewaliśmy...Myśleliśmy ,że S. ma problemy w domu albo coś innego...
Napisano Ponad rok temu
Swingline
Napisano Ponad rok temu
ja opory jakies mam,ale tez sie napatrzylem na tego typu panienki i ci powiem,ze w miare jak rosnie ci cisnienie,to opory sie zmniejszaja.zrezzta najlepiej napisal to morfeusz76- nie wazne kto,wazne ze napdaja i trzeba sie bronicAniolki w dresach .
Zdrowy jesteś?? Qrwa jak toi nie masz oporów?? 8O Żadnych??
Napisano Ponad rok temu
...ponadto zagrozila wyrzuceniem misia za okno i nie zjadaniem platkow owsianych przez miesiac !Najbardziej wkurzona była Kasia. Obrzuciła policjantów brzydkimi wyrazami.
Fajnym jezykiem jest napisany ten artykol
Ogolnie uwazam siebie za czlowieka ktory kocha ten kraj, ale tabanda lewych politykow zrobila z nigo juz takie gowno, ze nic mnie nie zdziwi. Najgorsze jest to, ze szukam kazdego dnia i nie widze zadnego wyjscia z tej sytuacji. tragicznie jest...
btw. nie mam dzieci wiec podstawiam rodzenstwo: wyobrazcie sobie ze wasza siostra/corka moze na takie debilki trafic ? Mi sie wlacza agresor. Nie mialbym litosci...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co myśleć... w końcu jest równouprawnienie, tak ? no ale :
"A co na to wszystko same kobiety? – Wybaczyłabym tym dziewczynom wiele, gdyby łupiły wyłącznie facetów, którym przecież należy się spore lanie za nasz wielowiekowy ucisk – zauważa nieco cynicznie Anna Wisło, krakowska barmanka i feministka. – Ale nie mam ani grama zrozumienia dla kobiet, które nastają na kobiety."
No to już przechodzi moje z kolei granice zrozumienia. Jak kobieta łupi faceta to jest ok, ale jak łupi kobiety to już jest be ? No to sorry, ale faceci mają więcej wbudowanej sprawiedliwości, bo bandzior i łajdak w każdych okolicznościach pozostaje bandziorem i łajdakiem, a TYM BARDZIEJ jeśli napada i łupi słabsze od siebie kobiety
Powyżej zacytowana feministyczna argumentacja spowodowała u mnie bardzo niemiłe odczucia, a jestem po śniadaniu... :roll: :?
głupich nie sieją może tą babe ojciec w dzieciństwie bił pałką :twisted: i dlatego teraz takie smuty wali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mam takich problemów, bo też jestem dziewczyną więc oporów bym nie miała.cholera facetowi to chociaz przywalic mozna, a panience to ... no wiekszosc spoleczenstwa chyba by miala opory
Co nie zmienia faktu, że najlepiej nie spotkać się ani z dresami ani z dresiarami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sami to sobie zobaczcie
- Ponad rok temu
-
Proszę o odpowiedzi!!!!
- Ponad rok temu
-
Nieciekawe dzielnice
- Ponad rok temu