to byla moja wizja aikidoki i nic wiecej, jak ci idzie cwiczenie umyslu skoro denerwuje cie tak prosta wypowiedz?cwiczysz aby rozwinac swoje cialo, uelastycznic, podtrzymac troche kondychy a nastepnie rozp...walasz to fajkami
gowno prawda.. aikido to cwiczenie umyslu..
tu juz byla taka jedna co palenie tępila i musial zrezygnowac z vortalu
Cechy aikidoki ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiele z Was już od dawna trenuje aikido. Może wypowiecie się jakie wedug Was powinien posiadać cechy aikidoka?
Oby ten temat się nie powtórzył :wink:
być szybki i prosty jak łabędź...
Szybki rozumiem :wink: Ale prosty? 8O
Napisano Ponad rok temu
Jusi! Czy ty musisz wywlekać tak intymne sprawy na forum publiczne?Szybki rozumiem :wink: Ale prosty? 8Obyć szybki i prosty jak łabędź...Wiele z Was już od dawna trenuje aikido. Może wypowiecie się jakie wedug Was powinien posiadać cechy aikidoka?
Oby ten temat się nie powtórzył :wink:
Podobno idealnie proste to rzadkość, statystycznie 90% jest lekko skrzywionych w lewo.
Napisano Ponad rok temu
Lepiej w smukła łabedzia szyje niż stracić wzrok porażonym będąc blaskiem Szczepanowej łysinkijusi, zapatrzylas sie w Labedziowa szyje? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej w smukła łabedzia szyje niż stracić wzrok porażonym będąc blaskiem Szczepanowej łysinkijusi, zapatrzylas sie w Labedziowa szyje? :wink:
To drogi Szczepan jest łysy? 8O
Napisano Ponad rok temu
prawdziwym aikidoką zostaje się po opłaceniu składek.
Zgadzam się w zupełności:
Bądź dobrym aikidoką - opłacaj składki w terminie
Napisano Ponad rok temu
A co, nie zauwazylas na zdjeciu? wiem, wiem, wy kobiety po prostu nie mozecie sie nam oprzec, lysym facetom :wink:To drogi Szczepan jest łysy? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
picie,palenie-kwestia gustu,wiekszosci szkodzi,ale sa tacy co ich nie rusza. uwazam jednak,ze nie ma co dorabiac ideologii,ze asceza,prawdziwe aikido itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja jak trenowałem aikido chciałem koniecznie zapuścić kucyk
waw!!!!!!!! Super!!!!! *.*
Napisano Ponad rok temu
A co, nie zauwazylas na zdjeciu? wiem, wiem, wy kobiety po prostu nie mozecie sie nam oprzec, lysym facetom :wink:To drogi Szczepan jest łysy? 8O
Myślałam,że to twoje okazałe wypukłe czoło, świadczące o niebywałej inteligencji. :wink: A tu patrz...Taka niespodzianka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Darek Zieba - 4 dan
- Ponad rok temu
-
Hakama składać czy nie?
- Ponad rok temu
-
Seagal w Japoni 1974
- Ponad rok temu