KravMaga - gdzie w Warszawie?
Napisano Ponad rok temu
nie nauczysz sie obezwłądniania przy pomocy sprzętów i samodzielnie, nie nauczysz sie wielu ciekawych rzeczy, któe są w kravmadze.
kravmaga nie ejst dla grzecznych panien.
to sekcje z róznych powodów są tak nastawione.
trudno zeby kazdego uczyc rzeczy ktoe moga mu byc nieprzydatne.
pozatym nie wielu jest instruktorów ktorzy pracują w zawodzie który jest związanyc z combatem....
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Ps. u Marcina jest mozliwosc trenownai wiecej niz 2 razy, grupa zaawansowana ma 3 x w tyg (pakiet) plus darmowe soboty raz w miesiacu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
idź do Michalika - było o nim w Wyborczej
Ja w sprawie tylko tej wyborczej - to była reklama czy antyreklama?
Jak to było przedstawienie tego systemu to bardzo mi przykro, że ludzie którzy to ćwiczą (i oby nie prowadzący) tak płytko go postrzegają. Ciekawe dlaczego nie było tam prawie wcale wypowiedzi trenera.Ten artykuł był największą żałościa jaką ostatnio na temat KM czytałem. Wymienianie tego jako zalety sekcji jest chyba nie na miejscu. Syf i tyle.
Polecam Sawickiego.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam mam chyba więcej szczęścia bo mojemu instruktorowi "się chce" i ludzi też mamy z różnym doświadczeniem w grupie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grupa na Świętokrzyskiej, mniemam że jakaś zaawansowana...
No nic, zobaczymy czy coś się zmieni jak ruszy grupa na Filareckiej...
Napisano Ponad rok temu
hehehe apropo ludzi na treningu:D dzisiaj mielismy cwiczenie zeby sie kopac po udach. no i ja bardzo wzialem sobie do serca i napieprzam w typa z ktorym cwiczylem a on mnie nie kopie..na moje pytanie dlaczego uslyszalem" bo mnie to tak strasznie boli i nie chce zeby ciebie tez bolalo... mozna i tak
Napisano Ponad rok temu
Poza tym zawsze wyłoni się po pewnym czasie grupa ludzi z którymi wiadomo że lepiej jest ćwiczyć bo coś to daje... U nas jest trochę ludzi z różnych ochron itp paru gości z lepszym doświadczeniem z różnymi SW. Ale tak swoją drogą to po prostu dobrze mieć różnych znajomych (reprezentujących różne style), nieco ochraniaczy i chęć do sparringu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Izraelska ?kravka? art. na onecie
- Ponad rok temu
-
male pytanie
- Ponad rok temu