I Ogolnopolski Festiwal Sztuk Walki Wroclaw 2004
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
-XXXXXX
-XXXXXX
-XXXXXX
po prostu bomba.. zapytam się trenera czy coś o tym wie... ale mi też to pachnie raczej picem na wode...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w poniedziałek porozmawiam moim trenerem od Doce Pares bo DP jest wpisany jako klub biorący udział w imprezie...
może to nie jest aż taka lipa :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczytajcie sobie, ja tam mam mieszane uczucia...traci troche brakiem profesjonalizmu...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ja mam taka tresc:
width="359" height="29"> src="images/index1.swf"> " quality="high" bgcolor="#000033" width="800" height="400" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"> © Copyright 2002 -2004 by FOUNDATION HEAD HUNTERS All rights reserved. design FHH
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Moze byc ciekawie
Pozyjemy, zobaczymy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak im się nie uda to wpadną na pomysł, że targi bioenergoterapeutyczne byłyby jednak lepsze
Poza tym jak traktować poważnie kogoś kto pisze "festival" :-)
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
ale chyba sie nawet nie kontaktowalismy wiec trudno mi cos powiedziec na ten temat.
hehe strona nie otwiera sie ani w nowej netszkapie ani w operze musialem uruchomic explorera
Ale moim zdaniem takie imprezy powinny byc czesto aby ludziom przyblizyc rozne sztuki walki i zycze im powodzenia w organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No co Ty?? Chyba odwrotnie co?sponsorzy się znajdą jak więcej klubów zadeklaruje swój udział w pokazach.
Napisano Ponad rok temu
Najpierw kluby, potem sponsorzy
Brak funduszy?
Poza tym te XXX jesli chodzi o media, wyglada to zniechajaco.
Pozyjemy, zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
No chyba ze organizatorzy oplacaja koszty klubom wystepujacym typu przejazd a tym co z drugiego konca Polski jada to takze i nocleg...
No bo to chyba nie ma byc impreza typu zarabianie pieniedzy kosztem uczestnikow?
Napisano Ponad rok temu
no właśnie. niestety we Wrocławiu nie wiedzieć czemu, wiele imprez nie wypala. a to, że sponsorzy pojawiają się często dopiero wtedy, gdy zapowiadana impreza zapowiada się ciekawie, to bardzo częsta sprawa. aż dziwne, że jeszcze nie mieliście z tym do czynienia. a może na szczęście :twisted:Pozyjemy, zobaczymy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Super akademia! :-)
- Ponad rok temu
-
Dopasowana SW
- Ponad rok temu
-
Pieniądze za wygraną turnieju
- Ponad rok temu
-
Wiazanie pasa
- Ponad rok temu
-
Wspólne źródła, czy ujednolicenie stylów BUDO?
- Ponad rok temu
-
Nierozsądny trening w górach
- Ponad rok temu
-
Rodzice a zawody (full contact)
- Ponad rok temu
-
prawno karne aspekty sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Sztuki Walki a odpowiedzialność karna.