Airsoft.
Napisano Ponad rok temu
Bo zamierzam dokonać odpowiednich zakupów (kasa jest/będzie ) i dołączyć do grona airsoftowców.
Jaką macie broń, akcesoria, upgready?
Jest może ktoś z Trójmiasta, kto ma karabin AEG i dałby spróbować?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
P.S. na tą stronę to pewnie już trafiłeś: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Elektryki są super ale niestety troche przekraczają moje możliwości finansowe.
Ale ASG ma swój urok dzięki atmosferze 8) - nawet sprężynowy gun wystarczy do wyśmienitej zabawy
Poza tym bieganie po lesie jest zdecydowanie zdrowsze od siedzenia przed kompem i grania w np. America's Army :wink:
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Troche się już postrzelałem , i w paintball i w asg.Ten sport jes GIT.Ceny AEG-ów nie sa taki duże a nie trzeba dokupywać kulek i gazu jak do markerów paintballowych( znaczy sie -trzeba kupować kulki ale sa o niebo tańsze)Polecam Tokyo marui-M4 RIS.Bardzo dobry gun. Nie polecam MP 5 w żadnej wersji. Mają bardzo krótki zasieg i mala baterie.A takim RIS-em postrzelasz sie i w budynkach i w lesie
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja na dniach biorę SIG 552 albo G36C.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zależy od tego do czego będziesz uzywał AEG-a i gdzie.Jak ja jestem w w grupie rekonstrującej navy seal(95-98)to nie pasuje mi używać G36(SIG jest także w wersij dla FOK ale w tamtych latach go nie uzywali) Pozatym możesz kupic M4 z clasic army - ten jest cały metalowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
filmiki z zawodów FMA
- Ponad rok temu
-
Allegro... tym razem NIE o nożach
- Ponad rok temu
-
czy kenjutsu jest skuteczne?
- Ponad rok temu