Na samym początku chciałem pozdrowić wszystkich serdecznie gdy to mój pierwszy post. No ale koniec przyjemności i przejdźmy do konkretów ;] Chciałbym zacząc trenować ten jakże wspaniały sport jakim jest teakwondo , jednak nie wiem czy wogóle istnieje jakaś sekcja w mojim skromnym mieście (Tarnów). Jeśli ktoś zna adres (a jeszcze lepiej należy do niej
Sekcja w Tarnowie
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Sekcja w Tarnowie
Witam wszystkich
Na samym początku chciałem pozdrowić wszystkich serdecznie gdy to mój pierwszy post. No ale koniec przyjemności i przejdźmy do konkretów ;] Chciałbym zacząc trenować ten jakże wspaniały sport jakim jest teakwondo , jednak nie wiem czy wogóle istnieje jakaś sekcja w mojim skromnym mieście (Tarnów). Jeśli ktoś zna adres (a jeszcze lepiej należy do niej
) Proszę o odpowiedź. Z góry dzieks.
Napisano Ponad rok temu
Re: Sekcja w Tarnowie
Witaj! Nie wiem nic nt zajęć TKD w Tarnowie, więc prawdopodobnie nie ma żadnych klubów w tym mieście. Ale jak zbierzesz grupkę osób, to możemy uruchomić tam grupę - z Krakowa nie jest bardzo daleko 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
TKD dzis w Eurosporcie...- Ponad rok temu
-
Wymagania WTF- Ponad rok temu
-
Puchar B- Ponad rok temu
-
szybkość kopnięc- Ponad rok temu