Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przy jakim kawałku chcielibyście kiedyś wyjść do walki.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
528 odpowiedzi w tym temacie

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Przy jakim kawałku chcielibyście kiedyś wyjść do walki.

nu metal

tak stary wiem ze to nu metal (niski strój gitar plus melodyjne wstawki i wszelkie cechy gatunku), ale myslalem ze to industrial jungle pussy punk :)
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

bardziej heavy boogie ass metal profesorze Mate
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurde to to sie nie nadaje do walki, jak to nie industrial jungle pussy punk ... :?
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no i widzisz jak ci wujek dime dupe ratuje?
byś puścił, byś wyszedł, byś nie wiedział i byś przegrał, a tak sobie puścisz ten darknessovy punk i jesteś gotowy na rzeź :)
  • 0

budo_wroclawianie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 67 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Konkwista 88 albo Legion
  • 0

budo_sawosz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1121 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

znowu?? :/
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to bylo zabawne pare stron wstecz :?
  • 0

budo_wroclawianie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 67 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ktoś przecież skasował po prostu mój wpis więc odpowiadam na pytanie zawarte w temacie. Nie podoba się taka muzyka to nie słuchajcie...
  • 0

budo_yahiko myojin
  • Użytkownik
  • Pip
  • 47 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja bym chciał przy kawałku "Chamillionaire - Riddin"
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wroclawianie ty patrzysz od strony muzycznej czy lirycznej? Jaki numer bys wybral? "Bialy honor biala duma"? czy cos innego zagrzewa cie do walki bo Bialy honor.. to spokojna ballada? Nie podoba mi sie wiec nie slucham ale to nie tylko kwestia gustów muzycznych bo wkurwiaja mnie wynurzenia jakiegos socjopaty ktore przekazane sa za pomoca tej muzyki.
  • 0

budo_wroclawianie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 67 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie jestem narodowym-socjalistą więc wiele tekstów Konkwisty nie leży mi, ba czasem są groteskowe (vide "żołnierz, nauczyciel, robotnik i chłop...). Muzycznie uważam, że to bardzo dobry zespół - szczegołnie stare, szybkie nagrania. Co do podkładu pod walkę to "Walcz biały wojowniku" z płyty "Biały honor, biała duma" jest moim zdaniem bardzo dobry - szczególnie refren. Podobnie nagranie "Walcz" z "Europejskiej pieśni o chwale". Ewentualnie wchodzą też w grę inne projekty Adama z K88 - Contra Boys i nagranie "To czas by iść" - chociaż to kawałek bardziej uliczny niż sportowy.
Co do Legionu to podpisuję się praktycznie pod wszystkimi tekstami, bo to już typowo narodowa kapelka.
  • 0

budo_anakonda_x
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 66 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Kyokushin

Napisano Ponad rok temu

Powracając do tematu to ja bym wybrała :

- muzykę z filmu Mortal Kombat,

- (pierwsza piosenka) nie znam tytułu

Dla przeciwnika po walce:

- Don't worry be happy !!! :) :)
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

czy mogę zapytać szanownych modów kasujących moje posty dlaczego to robią?
uważam, że faszyzmu nie wolno tolerować, nawet w sprawach wydawałoby się tak błachych jak ta.
i jeszcze powiadomki nie dostałem i myślałem, że się koleś już zamknął.

kasować te Konkwisty, a nie reakcje na to takie jak moja do chuja pana co tu się dzieje!?!

Co do podkładu pod walkę to "Walcz biały wojowniku" z płyty "Biały honor, biała duma" jest moim zdaniem bardzo dobry - szczególnie refren.

ręce opadają, jak nie jesteś naziolem to powinieneś się brzydzić tym gównem. koniec kropka.
  • 0

budo_wroclawianie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 67 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przestań przeklinać, bo tym to akurat w przedszkolu mogłeś komuś zaimponować. Nie jestem nazistą, ale muzyka jak i tekst podoba mi się. Nie ma nic wspólnego z narodowym-socjalizmem... Według Ciebie zapewne ma i jest to tylko potwierdzenie tego, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Mylisz ciągle pewne sprawy. Doucz się na lekcjach historii a potem się napinaj.
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie jestem nazistą

a kim?

muzyka (...) Nie ma nic wspólnego z narodowym-socjalizmem...

a z czym?

nie masz pojęcia o czym piszesz

no to mi wytłumacz

Mylisz ciągle pewne sprawy

jakie?

Doucz się na lekcjach historii a potem się napinaj

studiuję politologię na UW - czy mogę już się napinać czy jeszcze nie?
a ty co studiujesz, że chcesz mnie historii uczyć?
zawsze przeklinam. zaimponować? hmm.
  • 0

budo_wroclawianie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 67 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Podaj mail, bo nie widzę sensu robić tu ciągłych zejść z tematu.
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie ma nic wspólnego z narodowym-socjalizmem... Według Ciebie zapewne ma i jest to tylko potwierdzenie tego, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Mylisz ciągle pewne sprawy. Doucz się na lekcjach historii a potem się napinaj.

Teksty konkwisty 88 maja duzy zwiazek z narodowym socjalizmem, czlon liczbowy ich nazwy to nawiazanie do nazistowskiego pozdrowienia "Heil Hitler". W jednym z tekstów mamy "walka na śmierć o biała dume, celtycki krzyż" Celtycki krzyz to weglug nazistów altetrnatywa dla swastyki. Tekst "walcz bialy wojowniku" jest rasistowski tak jak inne teksty konkwisty. Niemieccy nazisci uznazwali wyzszosc rasy aryjskiej czyli rasy białej nad innymi rasami wiec teksty propagujace te ideologie sa nazistowskie a ich autorzy to zwyczajni socjopaci. Rozumiem ze lubisz taka muzyke i nie przeszkadza ci jej przekaz ale daruj sobie te ataki na Dime i odsylanie go na lekcje histori bo to tobie przydaloby sie doedukowac.

edit: jak pisalem tego posta nie bylo jeszce dwoch poprzednich ale go zostawie to moze cos ci sie w glowie rozjasni.
  • 0

budo_wroclawianie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 67 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Skoro tak bardzo chcecie tu rozmawiać to proszę bardzo.

Jasno i wyraźnie napisałem, że nie jestem narodowym-socjalistą. A kim jestem ? Jestem narodowcem i tyle. Aż tyle i tylko tyle chociaż są ludzie, którym i tak się wszystko z dupą kojarzy (czytaj z Hitlerem).
Konkwista88 to oczywiście zespół, którego członkowie byli (i są) narodowymi-socjalistami, ale sporo piosenek nie ma jednoznacznie nazistowskiego przesłania. Nie płyną z nich non-stop slogany narodowo-socjaliastyczne. Czasem to teksty o pierdołach i piwie, czasem z przesłaniem patriotycznym.
Ja wiem, że obowiązuje polityczna poprawność, ale śpiewanie "walcz biały wojowniku" nie ma wiele wspólnego z narodowym-socjalizmem. Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ? Trochę logiki.
Nie ważne czy studiuję i co. Ale jak już ktoś tam się zapytał to odpowiem. Właśnie piszę magisterkę na historii i ręce mi opadają jak student politologii używa zamiennie określeń - faszyzm, nazizm i każdy przejaw użycia słowa "rasa" przyrównyje do socjalizmu w wydaniu narodowym.
Trochę obiektywizmu - to nie ja tu atakuję. Wpisałem się czego chętnie słuchałbym podczas walki i tyle, a cały offtopic potem nie był już moją inwencją.
Ten tekst o krzyży celtyckim i alternatywie dla swastyki chyba wyciągnąłeś z Pani Domu. Może tak nie wypowiadajcie się na tamaty, o których nic nie wiecie, co ?
Rozumiem, że ktoś napisze, że ma Konkwistę88 w pompie, bo to naziści. I ok - Jego prawo, ale mieszanie pewnych spraw i złażenie z tematu jest dziwne.
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ? Trochę logiki.

Przestan pieprzyc bzdury, co ma murzyn spiewajacy "walcz czarny bracie"wspolnego z zespolem, serwujacym ideologie nazistowska. Gówno mnie obchodzi ile z ich tekstow jest o piwie a ile o walce na smierc za bialy honor i krew.

Ten tekst o krzyży celtyckim i alternatywie dla swastyki chyba wyciągnąłeś z Pani Domu

nie czytam takich rzeczy bo jestem troche "powazniejszy i lektury mam troche mądrzejsze".
tu masz zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze dowiesz sie czegos nowego
  • 0

budo_dime
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 811 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

maila nie podam, pisz na priv.

Jasno i wyraźnie napisałem, że nie jestem narodowym-socjalistą. A kim jestem ? Jestem narodowcem i tyle.

nigdy nie pisałem, że jesteś narodowym socjalistą, tylko że faszystą albo nazistą.
czyli jesteś narodowcem - rozumiem. dla mnie jeden chuj.

Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ?

pewnie. chociaż to jednak trochę inna sprawa.

ręce mi opadają jak student politologii używa zamiennie określeń - faszyzm, nazizm

faszyzm, nazizm - jak mówiłem - jeden chuj. nazizm to faszyzm niemiecki. a może się mylę?

każdy przejaw użycia słowa "rasa" przyrównyje do socjalizmu w wydaniu narodowym.

weź mnie nie rozśmieszaj. czyli "Walcz biały wojowniku" to nie jest narodowosocjalisyczny klimat?

Ten tekst o krzyży celtyckim i alternatywie dla swastyki chyba wyciągnąłeś z Pani Domu.

tak tak. a 88 nie znaczy HH. tak trzymać.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024