tak stary wiem ze to nu metal (niski strój gitar plus melodyjne wstawki i wszelkie cechy gatunku), ale myslalem ze to industrial jungle pussy punknu metal
Przy jakim kawałku chcielibyście kiedyś wyjść do walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byś puścił, byś wyszedł, byś nie wiedział i byś przegrał, a tak sobie puścisz ten darknessovy punk i jesteś gotowy na rzeź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do Legionu to podpisuję się praktycznie pod wszystkimi tekstami, bo to już typowo narodowa kapelka.
Napisano Ponad rok temu
- muzykę z filmu Mortal Kombat,
- (pierwsza piosenka) nie znam tytułu
Dla przeciwnika po walce:
- Don't worry be happy !!!
Napisano Ponad rok temu
uważam, że faszyzmu nie wolno tolerować, nawet w sprawach wydawałoby się tak błachych jak ta.
i jeszcze powiadomki nie dostałem i myślałem, że się koleś już zamknął.
kasować te Konkwisty, a nie reakcje na to takie jak moja do chuja pana co tu się dzieje!?!
ręce opadają, jak nie jesteś naziolem to powinieneś się brzydzić tym gównem. koniec kropka.Co do podkładu pod walkę to "Walcz biały wojowniku" z płyty "Biały honor, biała duma" jest moim zdaniem bardzo dobry - szczególnie refren.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a kim?Nie jestem nazistą
a z czym?muzyka (...) Nie ma nic wspólnego z narodowym-socjalizmem...
no to mi wytłumacznie masz pojęcia o czym piszesz
jakie?Mylisz ciągle pewne sprawy
studiuję politologię na UW - czy mogę już się napinać czy jeszcze nie?Doucz się na lekcjach historii a potem się napinaj
a ty co studiujesz, że chcesz mnie historii uczyć?
zawsze przeklinam. zaimponować? hmm.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teksty konkwisty 88 maja duzy zwiazek z narodowym socjalizmem, czlon liczbowy ich nazwy to nawiazanie do nazistowskiego pozdrowienia "Heil Hitler". W jednym z tekstów mamy "walka na śmierć o biała dume, celtycki krzyż" Celtycki krzyz to weglug nazistów altetrnatywa dla swastyki. Tekst "walcz bialy wojowniku" jest rasistowski tak jak inne teksty konkwisty. Niemieccy nazisci uznazwali wyzszosc rasy aryjskiej czyli rasy białej nad innymi rasami wiec teksty propagujace te ideologie sa nazistowskie a ich autorzy to zwyczajni socjopaci. Rozumiem ze lubisz taka muzyke i nie przeszkadza ci jej przekaz ale daruj sobie te ataki na Dime i odsylanie go na lekcje histori bo to tobie przydaloby sie doedukowac.Nie ma nic wspólnego z narodowym-socjalizmem... Według Ciebie zapewne ma i jest to tylko potwierdzenie tego, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Mylisz ciągle pewne sprawy. Doucz się na lekcjach historii a potem się napinaj.
edit: jak pisalem tego posta nie bylo jeszce dwoch poprzednich ale go zostawie to moze cos ci sie w glowie rozjasni.
Napisano Ponad rok temu
Jasno i wyraźnie napisałem, że nie jestem narodowym-socjalistą. A kim jestem ? Jestem narodowcem i tyle. Aż tyle i tylko tyle chociaż są ludzie, którym i tak się wszystko z dupą kojarzy (czytaj z Hitlerem).
Konkwista88 to oczywiście zespół, którego członkowie byli (i są) narodowymi-socjalistami, ale sporo piosenek nie ma jednoznacznie nazistowskiego przesłania. Nie płyną z nich non-stop slogany narodowo-socjaliastyczne. Czasem to teksty o pierdołach i piwie, czasem z przesłaniem patriotycznym.
Ja wiem, że obowiązuje polityczna poprawność, ale śpiewanie "walcz biały wojowniku" nie ma wiele wspólnego z narodowym-socjalizmem. Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ? Trochę logiki.
Nie ważne czy studiuję i co. Ale jak już ktoś tam się zapytał to odpowiem. Właśnie piszę magisterkę na historii i ręce mi opadają jak student politologii używa zamiennie określeń - faszyzm, nazizm i każdy przejaw użycia słowa "rasa" przyrównyje do socjalizmu w wydaniu narodowym.
Trochę obiektywizmu - to nie ja tu atakuję. Wpisałem się czego chętnie słuchałbym podczas walki i tyle, a cały offtopic potem nie był już moją inwencją.
Ten tekst o krzyży celtyckim i alternatywie dla swastyki chyba wyciągnąłeś z Pani Domu. Może tak nie wypowiadajcie się na tamaty, o których nic nie wiecie, co ?
Rozumiem, że ktoś napisze, że ma Konkwistę88 w pompie, bo to naziści. I ok - Jego prawo, ale mieszanie pewnych spraw i złażenie z tematu jest dziwne.
Napisano Ponad rok temu
Przestan pieprzyc bzdury, co ma murzyn spiewajacy "walcz czarny bracie"wspolnego z zespolem, serwujacym ideologie nazistowska. Gówno mnie obchodzi ile z ich tekstow jest o piwie a ile o walce na smierc za bialy honor i krew.Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ? Trochę logiki.
nie czytam takich rzeczy bo jestem troche "powazniejszy i lektury mam troche mądrzejsze".Ten tekst o krzyży celtyckim i alternatywie dla swastyki chyba wyciągnąłeś z Pani Domu
tu masz zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze dowiesz sie czegos nowego
Napisano Ponad rok temu
nigdy nie pisałem, że jesteś narodowym socjalistą, tylko że faszystą albo nazistą.Jasno i wyraźnie napisałem, że nie jestem narodowym-socjalistą. A kim jestem ? Jestem narodowcem i tyle.
czyli jesteś narodowcem - rozumiem. dla mnie jeden chuj.
pewnie. chociaż to jednak trochę inna sprawa.Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ?
faszyzm, nazizm - jak mówiłem - jeden chuj. nazizm to faszyzm niemiecki. a może się mylę?ręce mi opadają jak student politologii używa zamiennie określeń - faszyzm, nazizm
weź mnie nie rozśmieszaj. czyli "Walcz biały wojowniku" to nie jest narodowosocjalisyczny klimat?każdy przejaw użycia słowa "rasa" przyrównyje do socjalizmu w wydaniu narodowym.
tak tak. a 88 nie znaczy HH. tak trzymać.Ten tekst o krzyży celtyckim i alternatywie dla swastyki chyba wyciągnąłeś z Pani Domu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wing chun -gra
- Ponad rok temu
-
Znani i sławni trenują .....
- Ponad rok temu
-
Żołnierz Polski
- Ponad rok temu