Przy jakim kawałku chcielibyście kiedyś wyjść do walki.
Napisano Ponad rok temu
wiem, że nazywając cię nazistą nazywam narodowym socjalistą. ale nigdy nie mówiłem "narodowy socjalisto ty" także patrz co wkładasz mi w klawisze.
aha2: gdzie się podział twój avatarek z dwoma panami bijącymi pałkami trzeciego pana leżącego na ziemi? i gdzie jest link do stronki, który był? szefostwo poprosiło o zmianę czy wtapiasz się w tłum w własnej inicjatywy?
Napisano Ponad rok temu
Trochę trudno rozmawiać czy polemizować z kimś kto za chwilę mówi, że "gówno go obchodzi" mój argument.Przestan pieprzyc bzdury, co ma murzyn spiewajacy "walcz czarny bracie"wspolnego z zespolem, serwujacym ideologie nazistowska. Gówno mnie obchodzi ile z ich tekstow jest o piwie a ile o walce na smierc za bialy honor i krew.
Prócz tego murzyn śpiewający o swoim kolorze skóry powinien być tak samo posądzany o rasizm czy odchylenia "skrajnie prawicowe" jak biały śpiewający o swojej rasie. Jednak tak nie jest, a być powinno.
Mam zablokowaną możliwość pisania priv.maila nie podam, pisz na priv.
Wczytaj się w to zdanie. Z niego wynika, że dla Ciebie "nazista" to coś innego niż "narodowy-socjalista", a przecież to dwa słowa określające to samo.nigdy nie pisałem, że jesteś narodowym socjalistą, tylko że faszystą albo nazistą.
Szkoda, że niby politolog nie odróżnia nacjonalizmu od faszyzmu czy nazizmu. To trochę tak jakby socjalistę Piłsudskiego z PPS pomylić z Berią.czyli jesteś narodowcem - rozumiem. dla mnie jeden chuj.
Oczywiście, że się mylisz. Chyba na tej politologii nic nie czytasz. Tego typu uproszczenia faszyzm niemiecki=nazizm stosuje się w szkole podstawowej i to też nie zawsze. Już w liceum bańkę za to byś dostał, a na uczelni wyleciłabyś w pierwszej minucie egzaminu.faszyzm, nazizm - jak mówiłem - jeden chuj. nazizm to faszyzm niemiecki. a może się mylę?
Nie trzeba być narodowym-socjalistą, żeby być dumnym ze swojego koloru skóry. Czy czarny rasista jest nazistą ? Nie. Mylisz pewne rzeczy, które owszem czasem idą w parze, ale nie są ze sobą na stałe związane.weź mnie nie rozśmieszaj. czyli "Walcz biały wojowniku" to nie jest narodowosocjalisyczny klimat?
Co ma 88 do krzyża celtyckiego ? Podtrzymuję, że krzyż celtycki nie jest symbolem ani nazistowskim, ani nie jest zamiennikiem swastyki. Nie próbuję i nie próbowałem zaprzeczać, że 88 to nie jest HH.tak tak. a 88 nie znaczy HH. tak trzymać.
Przepraszam, a co to za poważne źródło Wikipedia ? Równie dobrze Twój sąsiad mógł ułożyć tam definicję i Ty powołujesz się na nią.nie czytam takich rzeczy bo jestem troche "powazniejszy i lektury mam troche mądrzejsze".
tu masz zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze dowiesz sie czegos nowego
Napisano Ponad rok temu
Prócz tego murzyn śpiewający o swoim kolorze skóry powinien być tak samo posądzany o rasizm czy odchylenia "skrajnie prawicowe" jak biały śpiewający o swojej rasie. Jednak tak nie jest, a być powinno.[/quote]
zapytales "Czy kiedy murzyn będzie śpiewał "walcz czarny bracie" to nazwiecie go rasistą ?"
i ja odpowiadam ze murzyn spiewajacy sobie walcz czarny bracie nie musi byc odebrany jako rasista ale gdy podobne slowa padaja w tekscie zespolu konkwista 88 to sprawa ma sie zupelnie inaczej
[quote]nie czytam takich rzeczy bo jestem troche "powazniejszy i lektury mam troche mądrzejsze".
tu masz zrodlo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] moze dowiesz sie czegos nowego[/quote]
Przepraszam, a co to za poważne źródło Wikipedia ? Równie dobrze Twój sąsiad mógł ułożyć tam definicję i Ty powołujesz się na nią.[/quote]
aaa wszystko jasne to przepraszam dlaczego nazi posluguja sie krzyzem celtyckim?
Napisano Ponad rok temu
odblokuj sobie zatemMam zablokowaną możliwość pisania priv.
zobacz post wyżej twojegoWczytaj się w to zdanie. Z niego wynika, że dla Ciebie "nazista" to coś innego niż "narodowy-socjalista", a przecież to dwa słowa określające to samo.
ostatnia rzecz na jaką mam ochotę to dyskusja z narodowcem na temat różnic między faszyzmem a nazizmem. może i jest to uproszczenie. nie wątpie, że byś mnie zagiął w tym temacie. ale mnie to gówno obchodzi tak samo jak Mate, którego "gówno mnie to obchodzi" chyba nie do końca zrozumiałeś.Oczywiście, że się mylisz. Chyba na tej politologii nic nie czytasz. Tego typu uproszczenia faszyzm niemiecki=nazizm stosuje się w szkole podstawowej
zrozum, chcecie czy nie, to ja i reszta wrzucamy was do jednego wora, bo różnicie się zwykle tylko nasileniem waszych chorych poglądów.
być dumnym ze swojego koloru skóry.Nie trzeba być narodowym-socjalistą, żeby być dumnym ze swojego koloru skóry. Czy czarny rasista jest nazistą ? Nie.
ok. nie jesteś nazistą. no i co z tego jak takie teksty walisz?
a skinheadem możesz się nazwać?
może i nic nie ma. mi Adolf wystarczy w zupełności.Co ma 88 do krzyża celtyckiego ? Podtrzymuję, że krzyż celtycki nie jest symbolem ani nazistowskim, ani nie jest zamiennikiem swastyki. Nie próbuję i nie próbowałem zaprzeczać, że 88 to nie jest HH.
gdzie się podział twój avatarek z dwoma panami bijącymi pałkami trzeciego pana leżącego na ziemi? i gdzie jest link do stronki, który miałes w podpisie?
Napisano Ponad rok temu
K88-walcz , biały wojowniku
Szwadron97- Anioł Zemsty
Szwadron97- Naród przeciw zdrajcom
Szwadron97- Siła Kraju
BTM- Naprzód chłopcy
Contra Boys- To czas
Legion- Ostatnia Krucjata
Twierdza- Świadectwo (szczególnie refren: "I znowu polski rycerz, bez trwogi, dumnie, podniesie mu rzuconą złotą rękawicę. Widziałem ją już kiedyś w blaszanej trumnie, gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbice")
Napisano Ponad rok temu
:roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
To widzę, że mam taki gust muzyczny, jak kolega z Wrocławia.
K88-walcz , biały wojowniku
Szwadron97- Anioł Zemsty
Szwadron97- Naród przeciw zdrajcom
Szwadron97- Siła Kraju
BTM- Naprzód chłopcy
Contra Boys- To czas
Legion- Ostatnia Krucjata
Twierdza- Świadectwo (szczególnie refren: "I znowu polski rycerz, bez trwogi, dumnie, podniesie mu rzuconą złotą rękawicę. Widziałem ją już kiedyś w blaszanej trumnie, gdzie leżał wróg i rozbitą miał przyłbice")
to ja jeszcze od siebie dorzuce Landser - Rudolf Hess :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do walki o czystość białej rasy wybrałbym Final War - Aryan Pride. _Muzycznie_ jest bezbłędne.
Napisano Ponad rok temu
To jest temat o muzyce przy wyjściu do walki ( w domyśle -sportowej), a nie za jaką muzyke będziemy się na ulicy bili.
Załóżcie sobie nowy temat "jebać/nie jebać white power"
ps "white power=white shit", a murzyni także bywaja rasistami
EOT
Napisano Ponad rok temu
Ta no wiem, nie dojsc ze czarnuchy to jeszcze rasisci - juz gorzej byc nie moze"white power=white shit", a murzyni także bywaja rasistami
ale to luźny temat wiec chyba mozna sobie popierdolic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Temat o kawałkach przed śmiercią, a jako iż ja niezbyt narazie w sztukach walki siedzę, myślę iż to byłaby moja ostatnia walka. heh
no i rzecz jasna witam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Na mnie najlepiej działa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i 3 kawałki z UT2004:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Peja - Szacunek ludzi ulicy
Stroke 9 - Kicks some ass
Muzyka z ThrillKilla
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych