nóz i latarka
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś oprócz mnie próbował tego na sparringach? Wygląda na to że dobrze opanowana latarka może dać sekundę a nawet dwie przewagi nad przeciwnikiem... A każdy wie co w takiej jednej sekundzie może się zdarzyć.... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pomysł jest wg. mnie bardzo dobry... i stary - od podstawówki znam - garść piachu w ręce - i świat należy do ciebie
moze to nie jest czysta gra, ale ważne jest to, co jest skuteczne...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przez chwile nic nie widzial a potem mial przez kilka minut w jednym oku plame taka jakby popatrzec przez lornetke na slonce.
Nie wiem jak to wytlumaczyc ale chyba kazdy wie o co chodzi
Wiec moze to byc calkiem dobry sposob na napastnika
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sobotę kupiłem sobie (zupełnie nie w celach taktycznych) za 12 zł taki breloczek - latarkę LCD. Małe to, tanie, ale daje dość mocne światło. Zaświeciłem tym niechcący w oczy żonie i efekt był ten sam - chwilowe oślepienie, tak że dopiero po ok. 5 sekundach dostałem w głowę torebką.
i pewnie jeszcze nie doszedłeś do siebie bo latarka to raczej jest LED [LCD to wyświetlacz]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dajcie se spokój z breloczkami.Flashlight AAA.Tez breloczek... tyle ze niezniszczalny.I cholernie przydatny.Raz kupisz i ..ja uzywam od pół roku, w tym cała zimę codziennie przez kilkanaście minut i jeszcze nawet nie przełaczyła sie na "moon'', nie mówiąc o zmianie baterii.Też wyposażyłem sie w podobny breloczek
pozdro.
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
W sobotę kupiłem sobie (zupełnie nie w celach taktycznych) za 12 zł taki breloczek - latarkę LCD. Małe to, tanie, ale daje dość mocne światło. Zaświeciłem tym niechcący w oczy żonie i efekt był ten sam - chwilowe oślepienie, tak że dopiero po ok. 5 sekundach dostałem w głowę torebką.
i pewnie jeszcze nie doszedłeś do siebie bo latarka to raczej jest LED [LCD to wyświetlacz]
Pozdrawiam
Napisałem LCD? To przez pomyłkę, oczywiście że LED. Po prostu częściej korzystam w życiu codziennym z LCD-ów, niż LED-ów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The cutting edge art of Kalis Illustrisimo by John Mellon
- Ponad rok temu
-
TANIE MIECZE !!!
- Ponad rok temu
-
Cold Steel 88K
- Ponad rok temu