gala K-B w Kobyłce , mecz Polsta Łotwa
Napisano Ponad rok temu
niestety dane mi było cieszyć oczy tylko pierwszą walką a im dalej tym ciekawiej może ktoś fachowo się wypowie bo nie fachowo to już wiem
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
pozdro

Napisano Ponad rok temu
 super niby to nie mój styl ale nasi więc mi miło że wygrywają - jak by było więcej informacji to poproszę bo od laików słyszałam że sędziowie coś tam kombinowali (ale nie wiem w którą stronę)
  super niby to nie mój styl ale nasi więc mi miło że wygrywają - jak by było więcej informacji to poproszę bo od laików słyszałam że sędziowie coś tam kombinowali (ale nie wiem w którą stronę)pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 obciazniki do walki z cieniem obciazniki do walki z cieniem- Ponad rok temu 
- 
			 Lennox Lewis - koniec kariery!! Lennox Lewis - koniec kariery!!- Ponad rok temu 
- 
			 Katolicy w akcji (bojowej) ;) (Muay Thai) Katolicy w akcji (bojowej) ;) (Muay Thai)- Ponad rok temu 
- 
			 Firma Daniel's Firma Daniel's- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanko :> Pytanko :>- Ponad rok temu 
- 
			 krakowski klub Ring krakowski klub Ring- Ponad rok temu 
- 
			 Obra operacja, dobry lekarz, łękotka i ścięgna!!!!!!! Obra operacja, dobry lekarz, łękotka i ścięgna!!!!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Tajski Box w Rzeszowie lub kickboxing Tajski Box w Rzeszowie lub kickboxing- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie rękawice wybrać Jakie rękawice wybrać- Ponad rok temu 
- 
			 jaki naprawde jest sparing w muay thai - obalenie mitu jaki naprawde jest sparing w muay thai - obalenie mitu- Ponad rok temu