ten król poprosił rycerza aby go pomścił
i tak zaczęła się największa wojna z powodu kobiety..."
już ja się nie moge doczekać na film "Troja"
widziałem zajawkę i jestem pod ogromnym wrażeniem

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
już ja się nie moge doczekać na film "Troja"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na razie mogę zrobić sobie pół makiety
![]()
mam już zrobione figurki Achajów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aniol, a mozna ta zajawke gdzies z netu sciagnac?
czy w kinie widziales?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Pan i władca: na krańcu świata"
Majestatyczne żaglowce, szum fal oceanu i żeglarze z ogorzałymi od wichrów twarzami, majestatyczne żaglowce, szum fal oceanu i żeglarze z ogorzałymi od wichrów twarzami. Majestatyczne żaglowce, szum fal oceanu i żeglarze z ogorzałymi od wichrów twarzami. Majestatyczne... I tak, kurwa, przez 133 minuty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2)Postawią na efekty, nie realizm(podobnie jak we Władcy Pierścieni:Powrocie Króla - sceny batalistyczne są tam efektowne, jednak nielogiczne i niekonsekwentne)
Napisano Ponad rok temu
Taa, olifanty były szczególnie efektowne nierealne i nazghule.Postawią na efekty, nie realizm(podobnie jak we Władcy Pierścieni:Powrocie Króla
"Pan i władca: na krańcu świata"
Majestatyczne żaglowce, szum fal oceanu i żeglarze z ogorzałymi od wichrów twarzami,
Majestatyczne żaglowce, szum fal oceanu i żeglarze z ogorzałymi od wichrów twarzami.
Majestatyczne żaglowce, szum fal oceanu i żeglarze z ogorzałymi od wichrów twarzami.
Majestatyczne... I tak, kurwa, przez 133 minuty
Napisano Ponad rok temu
no nie wiem czy pan Schliemman (chyba przekręciłem nazwiskoMitologia, to praktycznie czysta fantastyka
Napisano Ponad rok temu
8OCzytasz co piszesz????? Zarówno Władca Pierścieni jak i Mitologia, to praktycznie czysta fantastyka, więc o jakim realizmie chesz mówić.
Chesz realizmu to oglądaj filmu dokumentalne
(wg onetu)W czasach hellenistycznych zbudowano w Troi świątynię Ateny (IV w. p.n.e.), prawdopodobnie na ruinach starszej, a także okrąg poświęcony przez Aleksandra III Wielkiego bohaterom wojny trojańskiej
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu