Dajcie "SHOGUNA"!!!
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wysmażyłem dziś maila do szacownej TVP1 z prośbą o puszczenie legendarnego już "Shoguna" na podstawie powieści Jamesa Clavella (lektura obowiązkowa!!!). Kto nie pamięta przygód Blackthorne'a wśród porywczych samurajów? A takie postacie jak pan Toranaga poklon pan Yabu poklon pan Buntaro poklon czy Mariko-san poklon poklon poklon ? Ech, łezka w oku się kręci...
Jeżeli chcecie wspomóc moją akcję, zalejcie TVP mailami - w końcu się ugną Oto adres dzial.kontaktow.z.widzami@tvp.pl Czekam na "SHOGUNA"!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomi Fu
Napisano Ponad rok temu
biblioteka zaczęła mnie ścigać (przetrzymałem go nieco)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem okazję ostatnio przeczytać książke "Shogun" polecam, a film chętnie bym obejrzał jeszcze raz
Tomi Fu
Masz namiary gdzie mozna kupić książkę najlepiej jakiś adres w necie.
Napisano Ponad rok temu
cos ciezko mi idzie :-D
Najlepsza scena, jak Anjin-san budzi sie na kacu po sake pewien, ze spal z Mariko san a dowiaduje sie, ze to byla sluzaca :-D
Napisano Ponad rok temu
A film (w wersji długometrażowej) kiedyś przezornie nagrałem na wideo...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Heh szkoly walki mieczem chyba faktycznie będa przeżgywały oblęzenie, po tym filmie. Hollywood darmowa promocję robi
a potem gwałtowny odwrót, towarzystwo szybko się anudzi, bo trzeba będzie zapierdzielać, a tu jeszcze nikt nikomu nic nie uciął. Już takie bumy na coś tam przerabiałem...
Kiedyś do mojej sekcji jiu-jitsu doszło naraz osiem osób, wśro nich ja, po dwóch latach nie było praktycznie nikogo z tej grupy po za mną.
Napisano Ponad rok temu
:Temat: RE: prosimy o emisje filmu Shogun
"Witamy
Dziękujemy za list. Prośby widzów są analizowane i, w miarę
możliwości
uwzględniane w naszych planach programowych, dlatego też poniższy
list
przekazaliśmy kierownictwu, które zajmuje się opracowywaniem
"ramówek"
telewizyjnych.
Serdecznie pozdrawiamy"
Napisano Ponad rok temu
Prośby widzów są analizowane i, w miarę możliwości uwzględniane w naszych planach programowych
Ok, to teraz przyjmuję zakłady po ilu latach TVP puści w końcu ten serial... :? :?
Napisano Ponad rok temu
Miałem okazję ostatnio przeczytać książke "Shogun" polecam, a film chętnie bym obejrzał jeszcze raz
Tomi Fu
Które z wydawnictw wydało ksiażkę Shogun.Dajcie może namiary gdzie w necie mozna ja zamówić (w j.polskim ).
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hm... jako, że mam te filmy na CD chyba sobie dziś wieczorkiem obejrze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Paweł Burczyk u Wojewódzkiego
- Ponad rok temu
-
Zmarl Zdzisław Ambroziak
- Ponad rok temu
-
eMule
- Ponad rok temu