Inayan Eskrima
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za odzew.
Acha, oto oficjalna strona stylu, moim zdaniem nieco uboga: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chciałbyś obejrzeć kasetkę, to odezwij się na priv, jeżeli komuś nie pożyczyłem to dam do wglądu.
K.
Napisano Ponad rok temu
Mi sie podobaja jego uklady kija ale tez uwazam ze system jego jest przekombinowany w szczegolnosci noz i rozbrojonia.
Ale zaznaczam ja sie nie kieruje skutecznoscia stylu a interesuja mnie uklady poprawiajace koordynacje ruchowa a do tego jest bardzo dobry bo mocno zaplatany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprocz dryli, jedna szkola miala sparingi na koniec kazdego treningu w ochraniaczach kompletnych(glowa tulow,ramiona, rece...) i walili sie jak wsciekli. troche to wygladalo chaotycznie, ale furia taku byla ciekawa.
W drugiej szkole sparringi sa nieobowiazkowe i poza wlasciwymi zajeciami, z ochraniachy tylko dlonie w rekawicach hokejowych, nie wolno uderzac w glowe. Palki owiniete grubymi ochraniaczami. Ale jak przypier...li to boli jak diabli. Tutaj potrzebna byla duza strategia i taktyka walki.
W obu szkolach b.duza szybkosc atakow i technik, plynne przechodzenie z jednego ataku w drugi, ciekawe sposoby odbierania palek.Odbieranie noza, no przynajmniej na poziomie poczatkujacym - zawiodlo mnie kompletnie.
Ogolnie, byc moze techniki przekombinowane, ale szkoly ciekawe, z mojego punktu widzenia.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jak nazywał się instruktor i co miał na koszulce???
poważne pytanie wbrew pozorom...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K.
PS. Przepraszam, ze na glupa i bez polskich, ale pisze z Germanii wrazej na scheiss niemieckiej klawiaturze.
K.
Napisano Ponad rok temu
PS. Przepraszam, ze na glupa i bez polskich, ale pisze z Germanii wrazej na scheiss niemieckiej klawiaturze.
K.
Hehehe, a widziales francuska klawiature typu AZERTY? To jest masakra dopiero. :twisted: Co do kasety z Kadena to na pewno sie do Ciebie w tej sprawie jeszcze odezwe, tylko musze byc w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
Ja w regularnej robocie mam Office'a po niemiecku
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Phi... a ukraińską widziałeś?? A fińskie Windowsy? :twisted:
Ja w regularnej robocie mam Office'a po niemiecku
Ukrainska nie wiem, z grazdanka widzialem wielokrotnie, nawet mam w domu, mimo ze po rusku ni w zab nie potrafie. Finskich windowsow nie, za to regularnie korzystam z arabskich. papieros
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stronka dla maniaków nihonto :P
- Ponad rok temu
-
Szukam szablonów hełmów średniowiecznych
- Ponad rok temu
-
Sayoc oczami "innowiercy"
- Ponad rok temu