nawiazujac do tematu o nosie: a jak ktos ma duzy noc do nie sadzicie ze ryzyko zlamania jest dosc istotnym elementem przeciw KB? mi co prawda wysuneli juz pare razy w maske i nic sie nie stalo ale ale.. 8)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
mam 192 cm wzrostu i waze 84 kilo, wykonywanie kopniec na bliska odleglosc jest przy tym wzroscie raczej trudne i powolne... mozecie to tez skomentowac? :wink:
Napisano Ponad rok temu
A co do kopania zapisz sie na muay thai zamiast kb i kop lowkicki
Hehe z nosem bedzie zaleznie od farta
pzdr
Napisano Ponad rok temu
aha i jeszcze jedno:
mam 192 cm wzrostu i waze 84 kilo, wykonywanie kopniec na bliska odleglosc jest przy tym wzroscie raczej trudne i powolne... mozecie to tez skomentowac? :wink:
O rany - a RECE to masz od parady? Poza tym nieprawda.
Napisano Ponad rok temu
aha i jeszcze jedno:
mam 192 cm wzrostu i waze 84 kilo, wykonywanie kopniec na bliska odleglosc jest przy tym wzroscie raczej trudne i powolne... mozecie to tez skomentowac?
No to będziesz go 3mał na dystans tak chyba lepiej nie ? chyba ,że checsz dostać w klinczu kolanami bo brzuchu :? ?
Napisano Ponad rok temu
moj zapal jest owocny i widze olbrzymia roznice w mojej kondycji umiejetnosciach i sylwetce (klata jak szwajceiniegier he he) wiec nie obawiaj sie o to co bedzie za kilka lat. ty za dziesiec bedziesz juz wyjadaczem tylko musisz NAPRAWDE chciec!!!
ja patrze na swoj wiek juz inaczej (mam nadzieje na czarny pasek w okolicach trzydziestki - boze naprawde jestem juz stary!)
mezczyzna ma swoj "zloty okres" miedzy 24-38 i ja to czuje. gdy mialem 17 lat to nawet skore miale delikatna a o kosciach nie wspomne...
WALCZ CHLOPAKU I NIE ODPUSZCZAJ NIGDY!!!
i jeszcze jedno - predkosc nogi - to bardzo indywidualna sprawa. ja mam kumite z takimi nastolatkami
Napisano Ponad rok temu
wiec konczac mlodziez nasto czesto bywa duzo wolniejsza niz moje nogi (o rekach nie wspominam)
nara
Napisano Ponad rok temu
Ja mam 190 cm i wcale nie mam problemow z kopnieciami z bliska.aha i jeszcze jedno:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc już tylko emerytury czas.... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy minę się mocno z prawdą jeśli stwierdzę, że jedynie ci, którzy ćwiczą od 3 roku życia mogą powiedzieć, że są prawdziwymi fajterami.
Każdy, kto zaczyna między 5 a 8 rokiem, nie ma prawie szans na stanie się PRAWDZIWYM MISTRZEM, no chyba że jest wybitnie utalentowany i wcina dużo bananów w zalewie mlecznej. Po "ósemce" - zapomnij. Niby można coś tam machać, ale to na nic.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prince Hamed
- Ponad rok temu
-
Udostępni ktoś Ong-Bak ? DC++
- Ponad rok temu
-
Do Trenerow Muay Thay