Komunikat Vale Tudo Polska
Napisano Ponad rok temu
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kim jest Maciej Kawulski ?
Za co zostal usuniety ?
Napisano Ponad rok temu
Czy ja wiem zeby on cokolwiek mial wspolnego z tym filmem? Tam jedynie Jakubek i Rybak glownie sie udzielali jak sie orientuje. Ale to off topic. Pewnikiem, podobnie niczego sie nie dowiemy jak znam zycie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozliwe ze to takze wskazowka dla innych z Vale Tudo Warszawa. Grajcie tak jak wam zagramy albo .... tam sa drzwi. Ale to tylko moje domysly :wink: .
Napisano Ponad rok temu
A dla mnie ten post też jest zagadką...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Informujemy, że Maciej Kawulski został wykluczony z Vale Tudo Polska i skreślony z listy zawodników Vale Tudo Warszawa.
Bez sensu. Mysle ze przy takim oskarzeniu powinno sie podac jakies podstawy czy uzasadnienie. Jeszcze ktos podchwyci i jutro bedzie ogloszenie od anonima, ze np. Bagi zostal wykluczony z Macaco Gold Team...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coz nei znam typa ale szkoda ze zostal wykluczony z vale tudo warszawa..
no coz luke pl gorzej by bylo gdybysmy sie dowiedzieli ze macaco zostale wykluczony z gold team macaco
Napisano Ponad rok temu
To ze istnieje konkurencja na rynku gal Vale Tudo/MMA to dobrze - zmusza nas wszystkich do podnoszenia poziomu tak sportowego jak i organizacyjnego. Tylko poprzez konkurencje mozliwy jest rozwoj - i tej sie w zaden sposob nie obawiamy. KAZDY sukces naszych - i tu mam na mysli polskich - zawodnikow z jakiegokolwiek klubu czy organizacji cieszy niezmiernie, bo potem przeciez z tymi ludzmi trenujemy i walczymy na otwartych zawodach i seminariach i wszyscy stajemy sie lepsi - a to jedyna droga zeby Polacy zdominowali Pride :-)
Natomiast jesli chodzi o uzasadnienie... tutaj nie chce wnikac w szczegoly, ale to co zrobil Maciek Kawulski po prostu bylo nie fair. W szczegoly nie bede wnikal bo to podpada pod tak nie lubianie wywlekanie brudow.
Ciekawe co by zrobil np Mariusz Linke gdyby na dzien przed Arena 3 jeden z jego zawodnikow zorganizowal swoja gale? Jak juz powiedzialem, konkurencja to jak najzdrowszy objaw ale po pierwsze fair, a po drugie jak sie jest w jakims teamie to sie nie gra do wlasnej bramki. A tak na marginesie w tym przypadku bylo to BARDZO krotkowzroczne posuniecie...
pozdrawiam wszystkich :-)
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ps. przepraszam wszystkich zainteresowanych za obsuwe w odpowiedzi, ten dzisiejszy brak czasu... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Potwierdza się stare porzekadło.Jak nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o pieniądze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strongman w Pride
- Ponad rok temu
-
Inoki 2004
- Ponad rok temu
-
Wrestling w Pride
- Ponad rok temu
-
Royce vs Yoshida highlight
- Ponad rok temu
-
Royce groin kick - Yoshida
- Ponad rok temu
-
Ryan Gracie nie walczyl w Pride?
- Ponad rok temu
-
Pride vs UFC
- Ponad rok temu
-
Artykuł w dzisiejszej Polityce
- Ponad rok temu
-
Tygodnik Wprost o vale tudo... (prawdziwe przegięcie)
- Ponad rok temu
-
Vale tudo a prawo karne
- Ponad rok temu