Komunikat Vale Tudo Polska
Napisano Ponad rok temu
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kim jest Maciej Kawulski ?
Za co zostal usuniety ?
Napisano Ponad rok temu
Czy ja wiem zeby on cokolwiek mial wspolnego z tym filmem? Tam jedynie Jakubek i Rybak glownie sie udzielali jak sie orientuje. Ale to off topic. Pewnikiem, podobnie niczego sie nie dowiemy jak znam zycie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozliwe ze to takze wskazowka dla innych z Vale Tudo Warszawa. Grajcie tak jak wam zagramy albo .... tam sa drzwi. Ale to tylko moje domysly :wink: .
Napisano Ponad rok temu

A dla mnie ten post też jest zagadką...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Informujemy, że Maciej Kawulski został wykluczony z Vale Tudo Polska i skreślony z listy zawodników Vale Tudo Warszawa.
Bez sensu. Mysle ze przy takim oskarzeniu powinno sie podac jakies podstawy czy uzasadnienie. Jeszcze ktos podchwyci i jutro bedzie ogloszenie od anonima, ze np. Bagi zostal wykluczony z Macaco Gold Team...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coz nei znam typa ale szkoda ze zostal wykluczony z vale tudo warszawa..
no coz luke pl gorzej by bylo gdybysmy sie dowiedzieli ze macaco zostale wykluczony z gold team macaco

Napisano Ponad rok temu
To ze istnieje konkurencja na rynku gal Vale Tudo/MMA to dobrze - zmusza nas wszystkich do podnoszenia poziomu tak sportowego jak i organizacyjnego. Tylko poprzez konkurencje mozliwy jest rozwoj - i tej sie w zaden sposob nie obawiamy. KAZDY sukces naszych - i tu mam na mysli polskich - zawodnikow z jakiegokolwiek klubu czy organizacji cieszy niezmiernie, bo potem przeciez z tymi ludzmi trenujemy i walczymy na otwartych zawodach i seminariach i wszyscy stajemy sie lepsi - a to jedyna droga zeby Polacy zdominowali Pride :-)
Natomiast jesli chodzi o uzasadnienie... tutaj nie chce wnikac w szczegoly, ale to co zrobil Maciek Kawulski po prostu bylo nie fair. W szczegoly nie bede wnikal bo to podpada pod tak nie lubianie wywlekanie brudow.
Ciekawe co by zrobil np Mariusz Linke gdyby na dzien przed Arena 3 jeden z jego zawodnikow zorganizowal swoja gale? Jak juz powiedzialem, konkurencja to jak najzdrowszy objaw ale po pierwsze fair, a po drugie jak sie jest w jakims teamie to sie nie gra do wlasnej bramki. A tak na marginesie w tym przypadku bylo to BARDZO krotkowzroczne posuniecie...
pozdrawiam wszystkich :-)
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ps. przepraszam wszystkich zainteresowanych za obsuwe w odpowiedzi, ten dzisiejszy brak czasu... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Potwierdza się stare porzekadło.Jak nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o pieniądze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Strongman w Pride
- Ponad rok temu
-
Inoki 2004
- Ponad rok temu
-
Wrestling w Pride
- Ponad rok temu
-
Royce vs Yoshida highlight
- Ponad rok temu
-
Royce groin kick - Yoshida
- Ponad rok temu
-
Ryan Gracie nie walczyl w Pride?
- Ponad rok temu
-
Pride vs UFC
- Ponad rok temu
-
Artykuł w dzisiejszej Polityce
- Ponad rok temu
-
Tygodnik Wprost o vale tudo... (prawdziwe przegięcie)
- Ponad rok temu
-
Vale tudo a prawo karne
- Ponad rok temu