nowy, ciekawy okrutnie temat dyskusji
Napisano Ponad rok temu
- nie zostanie zamkniety
- nie ma nic wspólnego z kolarstwem
- nie ma nic wspolnego ze skutecznością
- nie pokaże że moje Aikido jest lepsze niz wasze (a pewnie ze jest)
- nie wyzwę nikogo do walki z nikim o nic.
- nie zdeklaruje obsikania nikomu korytaza
- nie powiem ze jestescie gupki nie na poziomie
- nie uznam ze wasze dany są niewazne
- nie bede tlumaczyc techniki ktorą tlumaczono juz 600 w archiwum
...............to zostaje tylko zapytać:
a co tam u was wogóle - w porządeczku???
Napisano Ponad rok temu
A poza tym w porządeczku 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie. Pewnie dopiero sekcja wykaże, co było nie tak. :wink:a co tam u was wogóle - w porządeczku???
Napisano Ponad rok temu
A co sądzicie na temat skuteczności Aikido na rowerze??? Ile razy uzyliscie aikido na skladaku na ulicy, zreszta nie mowcie bo i tak uwazam ze wasze stopnie sa niewazne a nie wiecie co tojest prawdziwe ma bo nie czytaliscie archiwum 40 razy a jak ktos sie ze mna nie zgadza to dajcie mi 4 miesiace a wyszkole mojego pekinczyka tak ze poobgryza wam te wasze lepki i obsika korytaze bo nie jestesci na poziomie.......
Napisano Ponad rok temu
i w rzyci strzyka...
ale to normalna praktyka..
teraz sie zastanwiam jak mozna przyrzadic ryz na 1001 sposobow..
katatonia,, zupelna katatonia..
zadnych rozmow o skutecznosci, i pytan jak sie cwiczy ze bardzo, ze srednio, nisko zaawasnowanymi , itp bzdur.. lubie takie watki..
siadam rano ,internet chwale , biore sie za vortal jak za chleb..
Sade` A du w sluchawkach ,zw kominku swiszczy irlandzki wiatr a w szklace pieni sie Guiness.. moze byc piekniej?
a mi sie marzy kurna chat,
taka po prostu zbita z desek,
z daleka od calego swiat,
od paragfafów , pargonow i wywieszek
tak spokoj to lubie..
i by nie bylo ze nei ma nic wpsolnego z aikido.. aikido jest spokojem
Napisano Ponad rok temu
co może być lepszego niż małe (0.33ml) jasne po ciężkim treningu? chyba tylko duże jasne ;-)
pozdrawiam
p.s.
proszę tej wypowiedzi nie brać pod uwagę bo jak napisał sally jestem głupi i pewnie tutaj też wyszły jakieś głupoty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne, ai to przeciez czysta harmonia i miłośc 8)Ja mam pytanie ,otóż ma luba nie chce się zgodzić na.......czy Aikido mi pomoże!!?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. (jak w poprzedniej wypowiedzi ;-) )
Napisano Ponad rok temu
Powiniem siedzieć i ryć, a znów idę ćwiczyć. I tak k..a do za..nia. Przez te aikido znowu sesję zawalę. A stażyk na łikendzie...
A że na forum nudno. Bo nie ma o czym gadać. jak można coś powiedzieć to nikt nie pisze konkretu, w dodatku temat w temat zaczynają się prywatne docinki i dodatki "a pamiętasz". Coś się nic nie dzieje, stagnacja i powolne umieranie. Jeszcze jak ktoś nowy napisze to dostaje wrzuty, co by nie pytał, tylko w archiwum popatrzył...
Napisano Ponad rok temu
- Proszę państwa, proszę się nie denerwować, mamy małą awarię. Proszę przejść na lewą stronę samolotu i spojrzeć przez okienka.
Ludzie przechodzą na lewą stronę, samolot przechyla się, a pilot mówi:
- Jak państwo słusznie zauważyli lewy silnik płonie.
Mała panika na pokładzie, ale od czego drugi silnik… Z chwilę jednak głos znów się odzywa…
- Proszę państw, a teraz spokojnie, powoli proszę przejść na prawą stronę samolotu i spojrzeć przez okienka…
Ludzie już bardziej podenerwowani przebiegają na prawą stronę.
- Jak widać proszę państwa prawy silnik także płonie…
Panika zaczyna wybuchać na pokładzie samolotu…
- A teraz proszę spojrzeć w dół.
Wszyscy przylepili się do okienek.
- Jak widać, pod nami rozpościera się duże, piękne jezioro, a pośrodku widać mały, żółty pontonik. Z tego pontonika, mówiła do państwa załoga samolotu…
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pytanie ,otóż ma luba nie chce się zgodzić na.......czy Aikido mi pomoże!!?
Ja mam rade: tu moze pomoc irimi nage, tylko odwrotne: najpierw "nage" a potem irimi, irimi, irimi... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, mysle, ze jesli leciutkie atemi poskutkuje tylko cichym "Aj", to
nie powinno kolidowac z Ai... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt - potfffffornie nudno - powinno być:
A co sądzicie na temat skuteczności Aikido na rowerze??? Ile razy uzyliscie aikido na skladaku na ulicy, zreszta nie mowcie bo i tak uwazam ze wasze stopnie sa niewazne a nie wiecie co tojest prawdziwe ma bo nie czytaliscie archiwum 40 razy a jak ktos sie ze mna nie zgadza to dajcie mi 4 miesiace a wyszkole mojego pekinczyka tak ze poobgryza wam te wasze lepki i obsika korytaze bo nie jestesci na poziomie.......
Okay odbieram to jako sorki po wcześniejszych nabzdyczonych tekstach(wolę humor od nadęcia), że też w moim życiu takie teksty częściej z Wrocka niż innych miast padały, "duch miejsca" coś w tym musi być.
8O 8O 8O
A co u mnie? ano jakoś to idzie, wchodzę rano do Budojo, korytarze czyste (znaczitsja nikto nie pisjał), pięniądze na konto Budojo nie wpłynęły (znaczitsja nikto mienja udawić nie hoczet). Śniegu nasypało, że nie stracza uchideshi do odśnieżania, dobrze chociaż że dach nie przecieka, w niedzielę matę umyłem, bo uchideshi mieli wychodne i mnie trochę w krzyżu strzyka, ale trzymam się, jeszcze parę latek ale trzymam się.Bywaj zdrów pmaszu, oj dana dana, że zaśpiewam po japońsku. 8)
ps.aaa...byłbym zapomniał, stopnie i techniki aikido są niezwykle skuteczne, jeśli ktoś sądzi inaczej to czekam w każdą 5 niedzielę miesiąca za wyjątkiem 29lutego i 30 maja (terminy już zarezerwowane) w Budojo o 15.10
ps2. Fiodor sorry nie pisałem bo dwa dni mnie nie było, a poza tym nie mam uprawnień do priva
Napisano Ponad rok temu
Już masz.ps2. Fiodor sorry nie pisałem bo dwa dni mnie nie było, a poza tym nie mam uprawnień do priva
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poland Aikido Weblinks
- Ponad rok temu
-
Aikidocy- ludzie na poziomie?
- Ponad rok temu
-
Co z rowerem Wysockiego?
- Ponad rok temu