53% nastolatków nosi przy sobie broń
Napisano Ponad rok temu
Jesteśmy w większości ?
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, że dorosłymi się nie interesują
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PROMOCJA - tylko PROMOCJA - gigantyczne upust cen!!!!!!!!! - może starsi też się skusząPozostaje więc pytanie jak przekonać pozostałe 47% do zakupu noża . Jakieś sugestie? :balisong:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli pierwszy nóż wysyłasz za darmo a za następne płacic!!!!!
Napisano Ponad rok temu
trzeba podejść jak do uzależnienia-najpierw uzależnić a potem kroić :twisted:
czyli pierwszy nóż wysyłasz za darmo a za następne płacic!!!!!
Hmm, sądze, że w takim przypadku liczba osób chcących się
uzależnić znacznie przekroczyłaby budżety wszystkich sklepów
w Polsce (nie wspominając już o tym, iż wielu spryciarzy poszłoby
w międzyczasie "na odwyk" )
Napisano Ponad rok temu
shit jutro o nas bedzei w onecie.
odzew srodowiska:)
" co zrobic zeby 47% przyłączyłosie do nas":)
ale sadze ze przesadzili a wy?
Napisano Ponad rok temu
Weżmy prosty przykład.....vortalowców....moze sie mylę ale większosc szanownych dyskutantów ma przy sobie w tej chwili jakies,najczesciej "obecnie ukochane" ostrze .Ale jednoczesnie nóż w kieszeni nie czyni nikogo pasjonatem.A jesli to takie proste to po co wchodzimy w materialoznastwo,technologie produkcji,linie ostrza itd.Piszecie o ulubionych EDC ,folderach ,blokadach....A99% z tych 53% nie wie o tym nic....i ma to w d.. i pozwole sobie zauwazyc ze w notatce prasowej sa jeszcze kastet i gaz..nie mam i nie bede mial.I nie brakuje mi ich w moim "sprzęcie" EDC.
pozdrówka wszystkim ludziom z pasją
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prosta arytmetyka- vortal ma zarejestrowanych 6757(14:26) uzytkowników.Przy tej liczbie grup dyskusyjnych powiedzmy ze "my" to 10%.razy 3 dodając niesmiałych czytelników "okazjonalnych"
powiedzmy ze kilkanascie procent rodakow ma codzienny dostęp do sieci...to policzcie..ilu jest smarków w tym kraju i przedziale wiekowym "nasto-"
RYZYKO ZE ZARZNIE WAS JAKIS NACPANY UZYTKOWNIK NOZA EDC "made by klatka schodowa" przerazająco rosnie a w porównaniu z krtanią KAZDA STAL JEST THE BEST....
Napisano Ponad rok temu
W końcu posiadacze Victorinoxów i scyzoryków Gerlacha też są uzbrojeni (ale nie niebezpieczni)Bullitt, zgadzam się z tobą prawie całkowicie... jestem tylko pewien, że twoje szacunki są niestety mocno przesadzone i wątpię, czy sięgają 1%, bo reszta to po prostu gnoje z kosą w kieszeni i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Może narażę się na ostracyzm, lecz mnie to NIE CIESZY. Wydaje mi się, że większość z tego odsetka to nie pasjonaci broni (w przeciwieństwie do Nas), co nie podnosi kultury noża (skoro jest taki termin jak kultura picia to czemu nie noża?). Może 5% nastolatków zalicza się do owych miłośników. Może 10%.
Oczywiście masz rację. Śmieszy mnie natomiast wynik tego badania, czy
ankiety (w całym tekście nie ma słowa o źródłach).
W ciągu ostatnich 5 lat, z grupy "młodzierzy" nóż chciało u mnie kupić
5-6 osób. Jeden dwunastolatek rozbawił mnie do łez opłacając nawet
bezdomnego z Dworca Centralnego - by kupić sobie "motylka" za 19 zł.
W takich sytuacjach odpowiedź zawsze brzmi NIE.
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Nie podano źródła, skąd zaczerpnięto podane wyniki i jakie grupy ludzi były ankietowane - 8O 53%???, chyba w slumsach albo poprawczaku. :?
Napisano Ponad rok temu
właściciele viktorinoksów statystycznie rzecz biorąc są "nożownikami"!!!!!
Nie zapomnij o harcerzach z finkami
Choć ostanio sporo jest jakiegoś survivalowego harcerstwa co jakieś rambo-jungle-kingi noszą
Napisano Ponad rok temu
hmmm...a tak na serrio... w sumie nie nosze noza bo mi starzy nie pozwolili qpic sobie motyla :? :? :? :?
Napisano Ponad rok temu
O ile pamietam, to przyrzekales, ze nie bedziesz go nosil tylko trzymal u nich "w depozycie" i bral tylko w domu do machania wiec powod nie noszenia noza wymysl jakis inny i nie zaslaniaj sie rodzicamiw sumie nie nosze noza bo mi starzy nie pozwolili qpic sobie motyla
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BALISONG fan club
- Ponad rok temu
-
CQC8 bez surefire ?
- Ponad rok temu
-
SOG Pentagon I Elite
- Ponad rok temu