CQC8 bez surefire ?
Napisano Ponad rok temu
Chetnie poczytam pare slow o nim, zwazywszy ze to jeden z nielicznych nozykow od emersona ktore mi sie podobaja (wraz z commanderem i blackhawkiem)
Napisano Ponad rok temu
No, na TADzie w każdym razie jest bez latarki... Fajny całkiem, ciekawy.
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Do czego jednka musze sie przyczepic to jakosc wykonania , Emerson schodzi na psy , z roku na rok jest z tym coraz gorzej i nie wiem czy ja po prostu ostanio trafiam na jakies "odpady" , czy kontrola jakosci u Erniego ma czeste wakacje.
W tytulowyn CQC8 , lock przelatywal na drugo strone , glownia bujala sie na wszystkie strony jakby byla osadzona w gumowej rekojesci , szlif nierowny , wykonczenie rekojesci tez pozostawialo wiele do zyczenia .
Ogolnie jak najbardziej noz mi sie podoba i chetnie bym kupil ( tym bardziej ze nie jest zabojczo drogi) , ale nie lubie wysylac noza po kilka razy do producenta , jak to byla np. z MAchem
Napisano Ponad rok temu
- pomysł
- materiały
- wykonanie
O ile dwie pierwsze rzeczy są OK, o tyle tej ostatniej brak. Na swojej stronie Piter opisuje, że można zatrzymywać nimi rozpędzone dobermany, ale ja mam wrażenie że istnieją jeszcze jakieś prostsze i milsze wersje samobójstwa. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest absolutnie możliwe, że wczesniejsze koski były lepsze. W końcu emersony zdobyły sobie niezłą pozycję na rynku. Ale co byś powiedział, jakbyś wziął do ręki nowiutki nóż(prosto z paczki) i zobaczył że ostrze kiwa sie na boki, jak w odpustowym scyzoryku? Pamiętam minę kolegi! A przecież nie są tanie! To w końcu- za co się płaci? Za samą firmę?
Pamiętam, jak ktoś opisywał nowy nóż Protege firmy Buck :bad-words: :dupa: Kolejna podpucha?
Napisano Ponad rok temu
Większa ilość obniża jakość.
Napisano Ponad rok temu
Chetnie przekonalbym sie trzymajac noz w rece, niestety nie mam takiej mozliwosci ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SOG Pentagon I Elite
- Ponad rok temu
-
Ciekawy tekst - POLECAM
- Ponad rok temu
-