ile Arnold ma wzrostu i ile ważył ?
Napisano Ponad rok temu
wie ktoś może ile ważył jak zdobywał tytuły
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tam byla opisana calusieńka kariera Arnolda, łącznie z takimi statystykami jak waga, wzrost, itp.
Napisano Ponad rok temu
Arnold mial 188cm wzrostu, okolo: 57 w lapie, 145 w klacie, ponad 70 w udzie i kolo 51 w lydce. Ale co najciekawsze mial 71CM W PASIE!! To wygladalo mniej wiecej tak:
Teraz pewnie nie ma juz takich wymiarow Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
no to ciekawe bo ja przy nie calej 100 w klacie mam kolo 80 w pasie ale ten arni to byl ewenementArnold mial 188cm wzrostu, okolo: 57 w lapie, 145 w klacie, ponad 70 w udzie i kolo 51 w lydce. Ale co najciekawsze mial 71CM W PASIE!!
Napisano Ponad rok temu
A to niby dlaczego? :?Sterydziarz jak nic !
Gdyby brał sterydy to by pewnie nie mógł startowac w Mr. Olympia gdzie kilka razy wygrał
Napisano Ponad rok temu
Gdyby sportowcy brali sterydy, to pewnie by nie mogli wygrywać OlimpiadA to niby dlaczego? :?Sterydziarz jak nic !
Gdyby brał sterydy to by pewnie nie mógł startowac w Mr. Olympia gdzie kilka razy wygrał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niczym mi nie imponuje, kupa flaków po dopalaczach, serce i wątroba na wykończeniu i parę dobrych zdjęć i filmów za młodego, lipa. Podobnie Stalone problemy z sercem i przeszczepy, bo chciał zagrać pięknego boksera w Rocky i zagrał tyle ze teraz lata po specjalistach i żre dopalacze na podczymanie zycia, imponujące gwiazdy filmu. Jedyny koles który zachwał trochę głowy, to van damme jest najzdrowszy z tych panów. Czyż nie tak????
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
reka mi puchnie:D
- Ponad rok temu
-
Joga
- Ponad rok temu
-
jak się podciągać
- Ponad rok temu
-
HMB
- Ponad rok temu
-
Zrób to sam - rozbuduj ekspander (coś jak MattFurey)
- Ponad rok temu
-
Podciaganie problem.
- Ponad rok temu
-
stłuczenia...
- Ponad rok temu
-
ból lewe udo ..
- Ponad rok temu
-
Budo Shop Gdynia