Co wybrać??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak to jest gdzie indziej,ale w sekcji VT w Gdynii chlopaki maja w tygodniu 2 razy Thaia, 2 razy bjj plus sparingi w soboty.
idea Vt jest zeby cwiczyc i stojke i parter.czyli cwiczac VT cwiczysz bjj.zreszta gadaj z Fiodorem,w koncu u niego moze bedziesz cwiczycl
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że dokonasz dobrego wyboru.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może i mi podpowiedzie jaką sztuke walki wybrać?
Zastanawiam się nad Taekwondo albo Karate. Nie chciałabym tylko znowu nabawić się jakiejś kontuzji, dopiero co skonczyłam rehabilitacje, mam trochę problemy z rzepkami.Chciałabym poprawić kondycję i skoncentrowac się na technice nożnej. Jakie są wasze opinie? Może wiecie gdzie są jakieś dobre kluby w Warszawie, okolice Centrum,Pragi Południe?
pozdrawiam Muguete :-)
Napisano Ponad rok temu
stary jakie ty masz problemy z rzepkami i jaki lekarz ci pozwoli latac i kopac:)
dobra.
KULTART wejdz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i jak chesz to wpadnij do lublina na krav mage na szkolenie 17.
nauczyc sie nie nauczysz ale sobie obejrzysz, poznasz ludzi itp. a oni cwicza rozne rzeczy i ci powiedza.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
a tak wogóle to jestem DZIEWCZYNĄ :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz,czy można tam przyjść zobaczyć jak wyglada trening?
Ile kosztują treningi miesięcznie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wpadnij do nas na Kravke
z przymruzeniem oka:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shaft juz podrzucil linka do Stowarzyszenia KM
to ja do IKMP [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
KULUART cwicze kravke trzeci rok,nie cwiczylem nic wiecej i dalej zdumiewaja mnie opinie, ze trzeba cos cwiczyc wczesniej zeby to mialo sens.
Moj instruktor wychodzi z zalozenia, ze gowno znaczymy bez solidnych podstaw. I dalej klepiemy rece i nogi pod ostrym okiem.
KM to nie tylko te legendarne "brudne triki" typu palec w oko, kolano w jaja. To przede wszystkim przygotowanie do walki, takie jak na porzadnych stylach. Rece z boksu, nogi z thaia. Do tego parter zarowno z dzwigniami jak i z uderzeniami. Oraz rozne KM-specyficzne zabawy w 3,4,5 osob. Nie mam czasu zeby sie teraz rozpisywac.
W lublinie IKMP ma porzadny klub z tego co wiem, z instruktorem z dlugim stazem w KickBoxingu - warto sprobowac.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pierwszy trening darmo - idz i przekonaj sie czy ci sie podoba.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
niezły download
- Ponad rok temu
-
Czy JESTEŚ uzależniony od sportu?
- Ponad rok temu
-
dr andrzej bryl
- Ponad rok temu
-
Aikido w połączeniu z ..?
- Ponad rok temu
-
KALI FARANG SAMOOBRONA
- Ponad rok temu
-
Highlight z zawodów Full-Contact
- Ponad rok temu
-
Taniec przed walka ??
- Ponad rok temu
-
garda
- Ponad rok temu
-
Na co zapisalibyscie swoje male dziecko?
- Ponad rok temu
-
ślub w kimonach
- Ponad rok temu