Co wybrać??
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli Cie to interesuje to zapytaj sie na forum MMA - dostaniesz info z pierwszej reki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poczytaj topic,to sie moze dowiesz :?Shidokan nie ma w Lublinie chyba,co to jest forum MMA?A Muay Thai też chyba nie ma.Co mieliście na myśłi pisząc o przekrojówce??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze nie bede specjalnie oryginalny kiedy powiem: przejsc sie po sekcjach i troche popatrzyc, potrenowac tu i tam. Ludzie na roznych listach dyskusyjnych moga Ci OGOLNIE tylko opisac dany styl, ale zwazywszy na liczbe instruktorow i innowacje, jakie niektorzy z nich wprowadzaja, moze sie zdarzyc ze pojdziesz na bjj a tam oprocz parteru cwicza uderzenia. :twisted:...ale dalej nie wiem co robić
Pamietaj ze niestety sekcja sekcji nie rowna i nawet jak sie zdecydujesz na konkretny styl, pozostaje jeszcze wybor szkoly i instruktora.
Powodzenia i zycze wytrwalosci w poszukiwaniach
Napisano Ponad rok temu
Shidokan nie ma w Lublinie chyba,co to jest forum MMA?A Muay Thai też chyba nie ma.Co mieliście na myśłi pisząc o przekrojówce??
Przecież Ci pisałem że Muay Thai jest na Nałkowskich...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z angielska gun, wiadmo co znaczy,
jak nie chcecie gunjitsu, to mzoecie miec jeszcze TOPGUNjitsu, wtedy bedzeisz tip top w strzelaniu, a i latac sie nauczysz:)
pzdr:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No z mojego dylematu zrobiliście sobie komediowy teatrzyk, ale cóż smiech to zdrowie
Zacznij się przyzwyczajać Oni tak zawsze :wink:
Napisano Ponad rok temu
przeceiz dostales w pyte rad,wystarczy tylko wprowadzic w zycie.chyba,ze jestes z tych, co lubia pogadac i nic wiecej.No z mojego dylematu zrobiliście sobie komediowy teatrzyk, ale cóż smiech to zdrowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
niezły download
- Ponad rok temu
-
Czy JESTEŚ uzależniony od sportu?
- Ponad rok temu
-
dr andrzej bryl
- Ponad rok temu
-
Aikido w połączeniu z ..?
- Ponad rok temu
-
KALI FARANG SAMOOBRONA
- Ponad rok temu
-
Highlight z zawodów Full-Contact
- Ponad rok temu
-
Taniec przed walka ??
- Ponad rok temu
-
garda
- Ponad rok temu
-
Na co zapisalibyscie swoje male dziecko?
- Ponad rok temu
-
ślub w kimonach
- Ponad rok temu