Mam pytanko co trenują Ci ludzi ,którzy występują w filmikach na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ,co trzeba ćwiczyć ,żeby tak wymiatać ?

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Niema takich treningów gdzieś w polsce ?
Napisano Ponad rok temu
 .
 .  . Dlatego bardzo dobrze jesli zorganizujecie sobie jakies materace ..... nie mowie tu o profesjonalnej sali bo to juz tylko dla wybrancow . Jedyna szansa w tym , ze w twoim miescie jest jakas sala do akrobatyki.....ach oni to maja wyposazenie
 . Dlatego bardzo dobrze jesli zorganizujecie sobie jakies materace ..... nie mowie tu o profesjonalnej sali bo to juz tylko dla wybrancow . Jedyna szansa w tym , ze w twoim miescie jest jakas sala do akrobatyki.....ach oni to maja wyposazenie  .
  .  
 Napisano Ponad rok temu

Tez tak chce:)
  Tez tak chce:)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 )
  )

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba jednak cos pomylileswynajcie takiej salki wcale nie jest drogie, bodajze 5 zl/godz
Napisano Ponad rok temu
A chocby w Katowicach, cwicza tam tez takie male dzieciaki pod okiem instruktorki, ale niema tloku na salce jak jest 5 osob doroslych.Właśnie....gdzie niby jest tak tanio??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

.Potem bolał mnie mostek bardzo  :?  Także nie chce powtarzać takich wypadków (skakałem na łóżko
  .Potem bolał mnie mostek bardzo  :?  Także nie chce powtarzać takich wypadków (skakałem na łóżko  ).
  ).

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu