Ocena zawodnika z fotki,czy to wogóle jest możliwe!
Napisano Ponad rok temu
idź se pobiegaj tylko nie zapomnij lufki to poprawia kondyche i nie zapomnij ciężarka 3-kg na głowe to ci ją troche wzmocni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy moze pominelam odpowiedz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o miejsce gdzie ten ktoś się tego nauczył wybieram odp. - w Krakowie (nagrodę proszę przesłać przelewem na konto).
Tekst o Tsunami najlepszy tego wieczoru
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nagrodą sa wczasy w Afganistanie, proszę o podanie maila
Prosiłbym o wymianę nagrody na zestaw klocków lego. Mo adres imejl to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dziękuję i pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
- trzydniowy pobyt w dziurze w której znaleziono Saddama
- przelot Boeingiem nad Bagdadem (w jedna strone)
- weekend w hotelu dla uchodźców (wraz z osoba towarzyszącą)
Sponsorem wszystkich nagród i atrakcji jest Organizacja Narodow Zjednoczonych, z która to prosze sie kontaktowac w sprawie klockow lego
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Co możecie wywnioskować z tego zdjęcia, jak go oceniacie widząc jedno zdjęcie, tylko takie małe doświadczenie, można spróbować....napiszcie coś.
Może jesteście w stanie stwierdzić gdzie się nauczył tak kopać>STYL>??
Ten "zawodnik" jest "srednio" rościagniety bo jego ciało nie jest w linii prostej, jest wychylony w tył i pochylony (chyba ze jest to zdjecie "wyrwane" z kadru w najmniej niekorzystnym dla takiej oceny momencie :-) ) Trzyma szczelną garde jak na kopniecie , wiec najwyrazniej zna sie na rzeczy (albo chce za takiego uchodzić) Ma na nogach ochraniacze na stopy ... co by mogło sugerwac Kicka lub Taekwon-do. (chociaz te obcisłe getry - savate)
Wydaje mi sie ze zawodnik ten trenuje napewno jakas sztuke walki... nie wyglada na biegacza ;-) Zwłaszcza garda mi to dobrze sugeruje. Przydałoby sie troche wiecej rozciagania (chyba ze to dziadek , ale ma młode łapki)
Ostatecznie stawiam na to iz ta osoba trenuje Kicka - Bo taka nazwa tego działu :-)
Pozdrawiam
pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odrobine spostrzegawczosci pozwoli dostrzec ze jest on rozciagniety w najmniej wystarczajacym (a nawet bardziej) stopniu
Napisano Ponad rok temu
Sally , nie wiem co ty cwiczysz , ale jest to napewno cos co nie wymaga kontaktu wzrokowego z czymkolwiek , a juz napewno nie z przeciwnikiem. Skoro jestes slepy to powiem Ci ze na tym zdjeciu ten gosc z nikim nie walczy -kopie w powietrze. Jego stopa ktora kopie jest ustawiona pod kątem. Nie jest w linii poziomej do podłoza , przez co to wychylenie wydaje mi sie dziwne.Choong,nie wiem co cwiczysz (balet ?) ale w kopnieciach uzywanych w walce cialo zawsze (!) jest lekko pochylone w przod i nie ma to za wiele z rozciaganie wspolnego....
odrobine spostrzegawczosci pozwoli dostrzec ze jest on rozciagniety w najmniej wystarczajacym (a nawet bardziej) stopniu
Widac czytanie ze zrozumieniem tez stanowi tu pewien problem. Zatem objasnie ze chodzi tu tylko o nasze przypuszczenia- kto jak co widzi. Wyciagam pewne domysły - tak jak zostałem o to "proszony" w temacie
A ty albo opisz co widzisz , albo zachowaj krytyke mojej wypowiedzi dla siebie , bo jeszcze przypadkiem okaze sie ze ten gosc trenuje skoki spadochronowe... i akurat jest w fazie lotu. Wowczas nam obu bedzie głupio.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tam bramkarze jak bronia karne to tez podnosza nogi tak wysoko i ogolnie sa niezle rozciagnieci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaaa, stoi i pewnie cwiczy jogeAle ten ludzik na zdjeciu nie wykonuje zadnego kopniecia! On poprostu stoi tylko ze noge ma podniesiona wysoko! Ale to nie problem!
Jakis amerykaniec w getrach!
a po czym wnioskujesz ze to amerykaniec?
Napisano Ponad rok temu
Jakis amerykaniec w getrach!
a po czym wnioskujesz ze to amerykaniec?
pewnie po kolorze skarpetek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kopnięcia
- Ponad rok temu
-
Jaka sztuke walki polecacie ?
- Ponad rok temu
-
co jest w takim razie lepsze??