idź se pobiegaj tylko nie zapomnij lufki to poprawia kondyche i nie zapomnij ciężarka 3-kg na głowe to ci ją troche wzmocni...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nagrodą sa wczasy w Afganistanie, proszę o podanie maila
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co możecie wywnioskować z tego zdjęcia, jak go oceniacie widząc jedno zdjęcie, tylko takie małe doświadczenie, można spróbować....napiszcie coś.
Może jesteście w stanie stwierdzić gdzie się nauczył tak kopać>STYL>??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sally , nie wiem co ty cwiczysz , ale jest to napewno cos co nie wymaga kontaktu wzrokowego z czymkolwiek , a juz napewno nie z przeciwnikiem. Skoro jestes slepy to powiem Ci ze na tym zdjeciu ten gosc z nikim nie walczy -kopie w powietrze. Jego stopa ktora kopie jest ustawiona pod kątem. Nie jest w linii poziomej do podłoza , przez co to wychylenie wydaje mi sie dziwne.Choong,nie wiem co cwiczysz (balet ?) ale w kopnieciach uzywanych w walce cialo zawsze (!) jest lekko pochylone w przod i nie ma to za wiele z rozciaganie wspolnego....
odrobine spostrzegawczosci pozwoli dostrzec ze jest on rozciagniety w najmniej wystarczajacym (a nawet bardziej) stopniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaaa, stoi i pewnie cwiczy jogeAle ten ludzik na zdjeciu nie wykonuje zadnego kopniecia! On poprostu stoi tylko ze noge ma podniesiona wysoko! Ale to nie problem!
Jakis amerykaniec w getrach!
Napisano Ponad rok temu
Jakis amerykaniec w getrach!
a po czym wnioskujesz ze to amerykaniec?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu