Cold Steel Mini Bushman
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
keke co ty :wink: po naszych lasach nadal biega za duzo niedzwiedzi :twisted: :wink:a co do wloczni w polskich lasach faktycznie uzycie praktyczne czegos takiego to z pozoru absurd
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a propos designu... to jeśli sprawdza sie od wielu lat u buszmenów to może nie jest aż tak beznadziejny... co do gripu, to większość osób poleca obklejenie rączki dętką rowerową.
Napisano Ponad rok temu
taawyprawa na niedzwiedzia z czyms takim grozi ze niedzwiedz sie wqfi polamie patyka i ostra koncowke wsadzi delikwentowi prosto w tylek
 a ja myslalem ze ludzie dalej biegaja z wloczniami na niedzwiedzie (tak btw to sa gdzies niedzwiedzie w polsce jeszcze ?
  a ja myslalem ze ludzie dalej biegaja z wloczniami na niedzwiedzie (tak btw to sa gdzies niedzwiedzie w polsce jeszcze ? poza zoo ofkoz)  :wink:   :twisted:
 poza zoo ofkoz)  :wink:   :twisted:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Po obejrzeniu (rękojeści

) jedyne skojarzenie jakie miałem - NARZĘDZIE OGRODNICZE!!! - one też mają taką tulejkę na kawał kija - grabki, grace i inne badziewia....
  ) jedyne skojarzenie jakie miałem - NARZĘDZIE OGRODNICZE!!! - one też mają taką tulejkę na kawał kija - grabki, grace i inne badziewia....A fuj! - rzecze -wój-

Napisano Ponad rok temu
włócznia może sie przydać do walki z dwónożnymi zwierzętami.
a propos designu... to jeśli sprawdza sie od wielu lat u buszmenów to może nie jest aż tak beznadziejny... co do gripu, to większość osób poleca obklejenie rączki dętką rowerową.
Dwunożne zwierzaki- co ty na strusia sie czaisz

8O
   8O    
  Rączka okrągła jest do :dupa:
A obwiązac ją można owijką do rakiety tenisowej- chyba najlepszy patent.
Napisano Ponad rok temu
a to nawt ciekawy pomysl nie oprawialem zwierzyny lopatka do przesadznia roslin albo graca :roll: a bushmen woju sie do tego nadajeNARZĘDZIE OGRODNICZE!!! - one też mają taką tulejkę na kawał kija - grabki, grace i inne badziewia....

no ale coz kazdy nowy patent moze byc dobry

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 A co powiecie na to? A co powiecie na to?- Ponad rok temu 
- 
			 Tanie a dobre noże. Tanie a dobre noże.- Ponad rok temu 
- 
			 Jak przechowujecie kolekcje Jak przechowujecie kolekcje- Ponad rok temu 
- 
			 3 ulubione noże 3 ulubione noże- Ponad rok temu 
- 
			 Cheap Sebenza Cheap Sebenza- Ponad rok temu 
- 
			 Swietlna klinga Swietlna klinga- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego mówi się, że Emersony są "twarde" Dlaczego mówi się, że Emersony są "twarde"- Ponad rok temu 
- 
			 pazurki, ciąg dalszy pazurki, ciąg dalszy- Ponad rok temu 
- 
			 Special Forces i noz Special Forces i noz- Ponad rok temu 
- 
			 CUDA Dominator CUDA Dominator- Ponad rok temu