statystyki o skinach etc.
Napisano Ponad rok temu
Umieszczam to jako ciekawe informacje, co kogo może spotkać na ulicy itp....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ZALEW SOLIŃSKI. W nocy z 12 na 13 sierpnia grupa nazi-skinów zamordowała w bójce na polu campingowym koło zapory 35-letniego turystę, mieszkańca Libiąża, bawiącego w Bieszczadach na wakacjach. Policja wszczęła intensywne śledztwo przesłuchując naocznych świadków, ale sprawców nie udało się jej ująć.
LUBLIN. 14 marca ośmiu nazi-skinów ciężko pobiło 16-letniego Piotra M. - m.in. złamali mu rękę i wybili zęby. Sprawę zgłoszono policji.
ZABRZE. 20 lutego neofaszyści urządzili regularne polowanie na swoich wrogów. Poruszali się po mieście w dwóch, mniej więcej 15-osobowych grupach. Dokonali kilkunastu pobić - w tym jednego ciężkiego - oraz najścia na pub "Pegaz"" i winiarnię "Zagłoba". Faszystowskie bojówki działały pod wodzą Bartłomieja Figasa. Sytuacja z neonazistami, nazi-skinami i nazi-kibicami zaczynała na Śląsku wyglądać coraz gorzej. Władze zachowywały obojętność.
O rany... Z nazwiskami?! 8O
Napisano Ponad rok temu
Ale moze byc tez tak, co miasto to miasto
Napisano Ponad rok temu
SZCZECIN. 17 października doszło do zamieszek podczas meczu II ligi piłki nożnej pomiędzy Odrą Szczecin a Śląskiem Wrocław. Pseudokibice z Wrocławia, znani od lat ze swych faszystowskich fascynacji, siali terror przez całą swoją podróż do Szczecina. Policja zarekwirowała im kije baseballowe, trzonki od łopat i koktajle Mołotowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ten tekst nie jest zbyt obiektywny, ale troszke pisze o NW
Napisano Ponad rok temu
no kurna nie mowcie mi ze wierzycie w te brednie na ich stronie ? Przeciez to jest normalne z archiwum X.
Btw. moze jestem jakims rasista ale soryyyyyy jak mozna mu wierzyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt lepiej wyssać bzdure z palca niż nic nie mówić :? Polecam zamiast kursu walki kurs pomylunku zanim co takiego piszeszehh... może i to jest archiwum X ale lepsze to niż nic lepiej żeby ktoś wymyślał kolejne przypadki niż żeby ktoś omijał totalnie ten problem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio dostalem ze lba od jakiegos wielkiego dresa [fajny twardziel - kilkunastu kolegow za plecami] mam podbite oko. Wasi normalni ludzie patrza na mnie jak na bandyte...
Gowno prawda, ze normalnie ludzie cos rozdziela.
Napisano Ponad rok temu
a geb3d jak sie ubierasz jak subkultura nazioli to sie potem nie dziw ze cie oceniaja jak naziola bez pytania tylko po ciuchach. jak ja wloze kombinezon z napisem mechanik to nie bede mial pretencji ze mnie za lekarza nie biora.
Napisano Ponad rok temu
Stary był już jeden system a nawet dwa w których "ubarwiano fakty" wybacz, Niemcom nie wyszło to na zdrowie a i my mielimy kilka placy Dzierżyńskiego które były "dumš". Postaraj się zrozumieć że w żadnej materii "ubarwianie faktów" nie jest dobre nawet w najbardziej "szczytnym celu". Powiedzmy sobie prawdę: prawda jest istotna o ile nie najważniejsza!ehh... chodziło o to że i niech nawet ubarwiają niektóre fakty bo większość normalnych ludzi rozdzieli to od fikcji niż żeby przechodzić obok takich problemów bez chwili zastanowienia....
Poza tym wszystkim szczęliwego nowgo Roku wszystkim!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A co do skinów to (tak jak wszędzie) można spotkać inteligentnych ludzi (choć rzadko niestety) i można z nimi inteligentnie pogadać. Częściowo rozumiem ich ideologię (też wolałbym żeby ten kraj był... przynajmniej normalny), choć nie popieram ich podejścia do niektórych spraw.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z zycia wziete...
- Ponad rok temu
-
Badz jak rottweiler!! Co za system, co za teksty!
- Ponad rok temu
-
Granice obrony koniecznej
- Ponad rok temu
-
BJJ czy Muay Thai?
- Ponad rok temu
-
aikido jako dodatek do taja i bjj
- Ponad rok temu
-
Anonimowe zgloszenie?