Poznan
Napisano Ponad rok temu
nie ważny jest dystans, ważne są chęci... a jak ktoś jest za mały i musi go mama eskortować niech zapisze sie na piłke...
Ahh ci ludzie
To nawet nie jest kwestia dystansu,ani tymbardziej potrzeba eskorty (...),tylko jak już mówiłem fizycznie bym się nie zmieśćił z czasem...Zapewniam Cię,że chęci jest dość,ale nie wszystko DA się zrobić...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mów ze nie mozesz... bowiem wszystko zalezy od nas samych, chyba ze powiesz ze wybierasz aby tam nie jechać bo ci sie nie chce...
Ma chłopak rację, dać mu wódki! Pozdrawiam i popieram.
Z poważaniem
Mateusz Kiczela
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
JA WOLE TEQUILE Companieros ale dosc o mnie...
Napisano Ponad rok temu
Już conajmniej w paru postach pisałem,że chęci jest dośc,jeśli nie zaznaczyłem tego dośc wyraźnie,to powiem raz jeszcze,że do gdyni mogę jeździć i nie jest to problem...Jeśli jest nauczyciel chcący przekazać wiedzę,to jestem i ja...
P.S. Chyba nie ma sensu ciągnąc tej offtopowej dyskusji,ja swoje stanowisko już wyraziłem.Będę zaglądał tu i ówdzie by wrazie zmiany zdania nauczyciela co do wieku uczniów,pojawić się na treningu...
Napisano Ponad rok temu
Kazdy sposob dobry...
Ile masz lat? Zawsze moze przyjsc na trening JKD i dopoki nie osiagniesz pelnoletnosci uczyc sie waki bez broni. Bedzie to bardzo dobre przygotowanie Twojejgo organizmu do pozniejszego treningu. Bedziesz szybciej wszystko potem przyswajal. W treningu JKD nie ma warunku bycia pelnoletnim. A i na tych zajeciach sa zajecia z bronia - jednak w mniejszej ilosci godzin...
Jak widzisz wszystko zalezy od Ciebie i nie uzywaj mojej osoby do wykretow ...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Do pełnoletności jeszcze brakuje mi naprawdę sporo czasu(2,5 roku...),ale jeśli nie będzie przeszkód,a będę robił wszystko aby takowych nie było,to z pewnością skorzystam z Twojej propozycji i wpadnę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Abaniol a ty co tak na wszystko odpowiadasz co się pojawi czy mi się tylko zdaje?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bezradnosc kendoki bez shinai
- Ponad rok temu
-
W jaki sposób były robione Katany ??
- Ponad rok temu
-
jiu jie bian (kupię)
- Ponad rok temu