Byłoby pięknie, ale...
Napisano Ponad rok temu
Święta się zbliżają, nastrój jakiś taki refleksyjny i mnie naszło jak myślałem o prezentach.
Ile jest takich noży, które są bliskie ideału, ale "coś" nie pasuje? Jakiś szczegół, odrobinka psuje całą radość?
Wpadło mi to do głowy gdy czytałem o morderstwie dokonanym na karpiu . BOA to piękny nóż. Linia bliska chyba ideału. Świetna stal, świetne wykonanie, no malinka po prostu. Miód. Tylko kto wymyślił, że wersje są dwie - jedna cała czarna, a druga z normalnym ostrzem, ale za to niebieskimi okładzinami?!? No i finger groove trochę za szeroki, ociupinkę. I za każdym razem jak spoglądam sobie na fotkę, to mi się przykro robi - tak blisko, a jednak nie to.
Następny typ do Spydie Delica - ten leży w ręku jak trzeba, stal VG10 też jest całkiem całkiem, blokadę jakoś bym przeżył, tyle że do wyboru są okładziny ze stali albo zytelu. I niech ich cholera, ani jednego ani drugiego w ręku trzymać się nie da...
Też miewacie takie problemy?
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
To sa oczywiscie przyklady z glowy - to tak na wypadek ataku ze strony wlascicieli/milosnikow w.w.
A mnie przypomnialo sie powiedzonko szklanka do polowy pusta czy do polowy pelna ?
Napisano Ponad rok temu
jasne ze mam setki razy to byl wlasnie TEN a w ostatnim momencie cos nie zagralo chocby ostatnio Spyd military tttaaakkkaaa maszyna i braklo stalowych linersow i dupa bladaHejka,
Też miewacie takie problemy?
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam problemy troszkę odmienne. Znajduję super nóż, używam go a po kilku miesiącach wychodzą niedoróbki...
dokladnie. nie zawsze ale przeciez napierw jest oczarowanie nozem, dopiero jak przejdzie po tygodniach przez real life tests to staje sie jasne co on potrafi.
Napisano Ponad rok temu
piekny, milusi i juz nie produkowany
oczywiscie mozna go jeszcze dostac na niektorych stronach ale cena i tak przewyzsza moje mozliwosci (moze mikolaj to zmieni ale koszt przesylki/clo/vat szybko zweryfikuja moje "napalenie" na ten noz :roll: )
Napisano Ponad rok temu
Emerson specwar moglby miec ciut dluzsze ostrze
MT Lcc d/a moglby byc ciut lzejszy............no i ogolnie nie przepadam za linerlockami........a poza tym jestem wkurwiony na sylwestra na caly miniony rok i swoje obsrane zycie.....dziekuje.
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia i nadal calym sercem pierdoli sylwestra...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zupełnie jakbym siebie słyszał
Havel havelim, hachol havel!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BOA VS CARP
- Ponad rok temu
-
Nowa strona Chris Reeve Knives!