~~falowanie~~ spyderco i LCC
Napisano Ponad rok temu
Zdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spyderco można sobie piłować, ile dusza zapragnie, bo są tak brzydkie, że nic im już nie zaszkodzi , ale trzeba mieć *$# żeby LCC tak prostacoko oszpecić! Coś nie tak z jego funkcjonalnością? No, chyba, że komuś aż TAK strasznie zależy na tej 1/100 sekundy szybszego otwarcia. Ale to chyba jeszcze większy świr niż mój, a przecież nie mieszkamy w strefie Gazy ani choćby na meksykańskiej prowincji, aby COKOLWIEK od tego delikatnego zwiększenia szybkości zależało...
Oczywiście mogę się mylić...
Napisano Ponad rok temu
Spyderco można sobie piłować, ile dusza zapragnie, bo są tak brzydkie, że nic im już nie zaszkodzi ,
Tu się akurat nie zgodze...
A może by takiego wava zrobic równiez w BK7, tak dla zabawy albo dla wprawy w spieroleniu dobrego ostrza... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ale co innego Spyderco one sa sliczne .....jak mozna je tak szpecic
...hehe
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
falowane spyderco poza nativem....da sie przezyc (acz dziwnie wyglada bez kolistego otworu )
ale przerobiony Griptilian BM'a naprawde fajnie wyszedl....ciekawe jak dziala :?
Napisano Ponad rok temu
... przeciw estetyce i nie tylko!
Napisano Ponad rok temu
a czy rzeczywiście mają talent i czy mają dystans do własnego zdania o swoim talencie to osobna sprawa.
griptilian zyskał wg mnie
Napisano Ponad rok temu
nie mozna dawac linki do innych forow to dam linki bezposrednio do fotek ... nie wiem mi ogolnie jakos nie pasuja te modyfikacje ... jak bym byl chory na wave to bym kupil sobie emersonka :>
ale najlepsze jest to ze i emersonki przerabiaja - przerobiony commander ...
Napisano Ponad rok temu
na tych zdjęciach wszystko się zaczęło...
Nie chcę zaczynać niekończącej się dyskusji o szybkości i "wykonalności" otwierania folderów w sytuacji podbramkowej, ale dla mnie wave na spyderco służy właśnie do tego (i tylko do tego) - wyciąga spośród innych niewiadomych (czytaj rzeczy, które PÓJDĄ ŹLE) manipulacje przy otwieraniu foldera, i jeszcze robi to lepiej od Emersonów. Mały bonus: kto umie otworzyć nóż bez wave'a do reverse grip jednym ruchem, ze 100% pewnością (no, prawie, tu też zawsze coś może pójść źle...)?
I know, I know, carry a fixed blade...
Tomek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
2 noze na gwiazdke.
- Ponad rok temu
-
Smith & Wesson HRT Boot Knife
- Ponad rok temu
-