~~falowanie~~ spyderco i LCC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie no, mi osobiście podoba sie ta endurka, a ayoob wgląda wręcz rewelacyjnie.
Napisano Ponad rok temu
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
a obcinanie "dziury" chyba najbardziej charakterystycznej rzeczy w tych nozach to jak kastracja :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to tak jakby robic z hummera(kwadratowego i niewygodnego potwora) ladnego bardziej kraglutkiego jeepusia dla cywilow
powstaje H2 a to :
Napisano Ponad rok temu
W tym aucie widać przesunięcia karoserii nawet na wysokości tylnich okien, podczas gdy w pickupie kabina wydaje się być nienaruszona. Zaraz przesyłam to zdjęcie kolesiowu, który poza H2 świata nie widzi - ale się "ucieszy"
Tatoine
(sorki za OT)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w tu sie nie zgadzam noże Spyderco nieładne ??
:? ty sie zgadzasz. ja też uważam że są oryginalne, ciekawe. podobają mi się.
heh, z tego punktu widzenia to rzeczywiście biedne spyderco, przecież to ani nie obsika ci mieszkania ani nic podobnego... a jak sie rozmnozy to chyba sie nikt nie obraziobcinanie "dziury" chyba najbardziej charakterystycznej rzeczy w tych nozach to jak kastracja
Napisano Ponad rok temu
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
kooniu
ps. zabieram się za przerobienie nozyc do drobiu na dwa noże :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
dla mnie jest to nijaka modyfikacja.....no ale ok. jak kto chce :?
Napisano Ponad rok temu
Zdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
tylko moje nożyki...
Napisano Ponad rok temu
Pozdarwiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja delikatnie odpowiem że korzystał i zasadność otwierania tego typu widze dla np. CQC-7B-Wave, Combat Karambit Emerson.Że sie tak spytam delikatnie - a korzystał kolega kiedyś z wave'a?
Czy naprawde do otwarcia paczki czy koperty, przecięcia sznurka, zastrugania kijka, pokrojenia wędliny na kanapke potrzebny jest wave'a ?? Chyba ze ktos lubi robic sobie strzepy z kieszeni po kilku tygodniach częstego stosowania tego systemu Ja postrzegam moje Spyderco (Endura i Delica) , jako noże typowo użytkowe. w ktorych zbedne jest otwarcie w ułamku sek. bo i po co.
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
No nie tak do końca bo w zaistniałej sytuacji ja wyszedłem na takiego, ktory sie dopierdolił tego ,,poprawiania"SpyderHole (i dalej tkwie przy swoim :twisted: zupełnie zbyteczne modyfikacje) tak więc pewnie niedługo wyprzedze Cie jesli chodzi miejsce w rankingu mało lubianych postać na forumhawk, ale ja jestesm ten 1% właśnie. sorry ale taki mam zwyczaj że sie przypierdalam wszyscy mnie za to nie lubię ...
Jacek P.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
2 noze na gwiazdke.
- Ponad rok temu
-
Smith & Wesson HRT Boot Knife
- Ponad rok temu
-
nowa zabawka