W szczegolnosci scene walki Sama (rudy,gruby,hobbit) z Szeloba (duzy zly pajak).
Motyw gardy pojawil sie takze w scenie z Samem i Frodo w czasie gdy Golum zostal napadniety ( :wink: ) przez tych 2 hobbitow (2 wieze).
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w dwójce Gollum właził Samowi za plecy i zakładał Mata Leo. Ale nie róbmy z tego filmu instruktażowego.Uwaznie ogladajcie 3 czesc Wladny Pierscienia.
W szczegolnosci scene walki Sama (rudy,gruby,hobbit) z Szeloba (duzy zly pajak).
Motyw gardy pojawil sie takze w scenie z Samem i Frodo w czasie gdy Golum zostal napadniety ( :wink: ) przez tych 2 hobbitow (2 wieze).
Napisano Ponad rok temu
Uwaznie ogladajcie 3 czesc Wladny Pierscienia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakby czytali książkę, to by się tak nie podniecali.Wosiu,
Nie ma co ukrywac Bjj podbija swiat i jest wszech obecne :wink:
Filmu nie widzialem, opieram sie na relacjach fanow Bjj ktorzy juz obejrzeli Powrot Krola.Takich smaczkow w filmach jest niewiele przeto sa skurpulatnie wylapywane przez ludzi 8) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja to bym sie chetnie zapisal do tej sexcji gdzie te wszystkie panie z tych filmow trenuja
Napisano Ponad rok temu
Widziałem ten film!!ja tez widzialem kiedys taki film: pan byl w gardzie pani, potem ona przeszla do dosiadu, byla pozycja 69 i walka w z wieloma przeciwnikami (w parterze!!!!) tak, BJJ podbija swiat....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, dlatego na zawodach panuje rozdział, bo inaczej nie mielibyśmy szans.z tych szkoleniówek o kótrych piszesz kimura wynika jednak, że panie są lepsze. Dobrze wyćwiczone potrafią sobie poradzić z nawet 5 przeciwnikami na raz. A kondycyjnie to ho ho...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu