MIesięcznik ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tu Cię lubię - wróćmy do tematu...Jestem w stanie zebrać dupę w troki, objechać nasz kochany kraj i odwiedzić każdego kto chciałby w tym uczestniczyć i porozmawiać na temat pisma.
Może być wkładka z "avatarami" :wink: Akashy, ale na poważnie - trochę luda zadeklarowało pomoc/zainteresowanie. Proponuję - tutaj dalej rozwodzić się na temat wdzieków, hmmm... nożowniczek, a konkrety - na priva.
Dobrze gadam???
Coby zanęcić - mogę skrobnąć coś na temat:
- Lansky vs. Spyderco TriAngle
- Boa - legenda i rzeczywistość...
- "pedalski" nóż (Benchmade Benchmite) - dlaczego go KOCHAM...
- jak spieprzyłem kawał fajnej stali próbując samodzielnie zrobić khukri, czyli - nie szlifuj na kacu...
- cosik jeszcze (np. baliki w rękach dyletanta??)
Kto jeszcze???
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może być Wrocław - bywałem tam bardzo często, mogą być Gliwice - dwa lata mieszkałem w Zabrzu - żona jest ze Śląska, przez Łódź przejeżdżam przynajmniej raz na miesiąc - ogólnie jestem do dyspozycji.
Pozbieram wszystko do kupy i ruszę w Polskę - jak wszystko się wyklaruje.
PS
A może tak rozkładówka Akashy w pierwszym numerze?
Mars
Napisano Ponad rok temu
służe swoją osobą ale znam się wyłącznie na knifmeikerstwie i batorubstwie no i uzywaniu tychże
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Mamy już nowy rok i w tymże serdecznie zapraszam, Mars, do Łodzi, ładnych pare osób się z pewnością zbierze na Piwko... Daj znać koniecznie, kiedy Ci droga wypadnie przez ziemię obiecaną.....
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Proszę wszystkich chcących rozwijać temat gazety o podanie namiarów, nr telefonu - nie wiem jeszcze co pójdzie na pierwszy ogień - Śląsk i Małopolska czy Centrum.
Mars
Napisano Ponad rok temu
Zapraszamy do Łodzi, wyślę Ci na priva namiary. Jak tylko będziesz dokładniej wiedział, kiedy tu zahaczysz, daj znać..!
Pozdrawiam serdecznie
Mithr
Napisano Ponad rok temu
po drugie weż.... wszystko!!!!!!!!!!! mnustwo ogromniaste!!!!!!!!!
a po trzecie co nie znaczy ze najmniej ważne koniecznie należy z Akashą porozmawiać poważnie bo puzzli ciut juz mamy i teraz należy nam się obrazek całosci :D w miesięczniku na środku!!!!!
kooniu
Napisano Ponad rok temu
przypomnialem sie na maila...
Napisano Ponad rok temu
a po trzecie co nie znaczy ze najmniej ważne koniecznie należy z Akashą porozmawiać poważnie bo puzzli ciut juz mamy i teraz należy nam się obrazek całosci :D w miesięczniku na środku!!!!!
kooniu
Kooniu, no co Ty - pictorial, pictorial!!!
Tylko kto będzie robić zdjęcia.
Może Piter?
Mars
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Tylko kto będzie robić zdjęcia.
Może Piter?
Mars
Ok a ja bede ja ubieral i rozbieral... zaufajcie mi
Napisano Ponad rok temu
tydzien mnie nie bylo, wracam i co moje oczy widza:) chcecie robic zdjecia , rozbierac mnie:) tylko nikt nie pyta mnie o zdanie :wink: ale skoro obiecalam pomoc i jezelizdjecia moglyby spowodowac wzrost sprzedazy Waszego miesiecznika chocby o 1 numer:) to dla dobra sprawy oczywiscie sluze swoja prywatna kolekcja
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pochwa z włókna węglowego?
- Ponad rok temu
-
Prośba
- Ponad rok temu
-
Pomozcie, co wybrac: Green beret czy Strider MLT