MIesięcznik ?
Napisano Ponad rok temu
Może Galeria Użytkowników VB? papieros :wink:
Napisano Ponad rok temu
Galeria Użytkowników to świetny pomysł :wink: przynajmniej moim zdaniem ja jestem otwarta na wszelkie propozycje :wink: każdy przedtswi sie wraz ze swoją "ulubioną zabawką" :wink:
Wesołych Swiąt życzę wszytkim Kolegom i Koleżankom :twisted:
Napisano Ponad rok temu
ciężko zdumiony Mars
Napisano Ponad rok temu
8) ...
Akasha, te Twoje avatarki ... eee ... ekhm ... eee ... straciłem wątek.
Wiem
... nie wiem?
Rany
Pozdrawiam i proszę o więcej :wink:
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Odrobina kobiecego hmmmm... wdzięku i proszę - towarzystwo zapomina języka w gębie....
Kurna - z socjologią na ty...
Oczarowany (i rozczarowany nowym avatarkiem )
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawia, sliniacy sie Vince
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia i całuski ,a miejsca niech każdy wybierze sobie sam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja przepraszam ale w sieci jak to w życiu, różnie bywa.
Szczerze pragnący zweryfikować swoje wątpliwości
Mars
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szacunek i dobrej nocy.
Mars
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadziejee ze Mars , tobie sie to uda.Jak juz bedziesz szukal materialow do pierwszwego numeru , to postaram sie w miare mozliwosci tez cos pomoc.
Napisano Ponad rok temu
kooniu
ps. mój awatarek trzyma w łapce moja najwiekszą pasję-bo przecież to właśnie ja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
....i jak mowią do trzech razy sztuka może teraz wszystko ruszy być może brakowało właśnie takiej osoby jak Mars, ktora wprowadzi konsekwentnie, przerabiany juz temat w zycie.To juz jak mnie pamiec nie myli ,3 proba ( teoretyczna) wystartowania z pismem o nozach w Polsce
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
Kooniu - jak najbardziej, jeśli chcesz pisać... a nawiasem coś chyba z twojej branży - karikas - podobno węgierskie, mógłbyś rozwinąć temat? - obiło mi się o uszy, szukałem w sieci ale nic nie znalazłem, poza reklamą pensjonatu z Hajduszoboszlo.
Wszystkim spokoju na Święta
Mars
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Skoro nam *.pdf odpada to by sie bylo trza zastanowic nad:
a.nazwa magazynu(np. zeby sie nie zkaszanic jakas typu "ostra krawedz")
b.kolorystyka(pamietajac zasady typu:niebieski kopjarzy sie z profesjonalizmem,czerwien z agresja,zielen uspokaja itd)
trzeba pamietac ,ze rynek jest trudny to tez pierwsza okladka mosi jakos przykuc uwage.
No i moze to troche wredne ale najbardziej mozna zachecic mlodych ludzi,pierwsze finki i koziorki(to oni wyciagna kase od rodzicow :? ..no coz prawa rynku)
No i jeszcze jedno, ze nam by poprostu wystarczyla gazeta o skomplikowanej nazwie "noz" ,w ktorej byla by cala masa opisow spyderco,mt,emerson,crk,bm itd to nie znaczy ze innym tak...powiedzmy ze wiekszosc :twisted: , takze na pewno zeby sie niestac gazeta dla snobow i powiedziec baj baj po 1 numerze ....trza by bylo rozwarzyc kilka art. o np.victorinoxach,jakis wz. poprostu o tanszych nozach
aha no i pewnie to wszystko niepotrzebnie napisalem bo Mars moze ma caly odzial specow od reklamy i marketingu to sorry za topic jesli tak.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeśi moge wtrącić swoje trzy grosze to chyba dobrze ze ludzie ktorzy nie są zaprawieni (mowie za siebie) tak mocno w tematyce noza jak inni koledzy VB wyrazaja swoje skromne opinie, ktore byc moze zostana wziete pod uwage przy tworzeniu magazynu tak więc Gacman_c im więcej sugestii tym lepiej :-)aha no i pewnie to wszystko niepotrzebnie napisalem bo Mars moze ma caly odzial specow od reklamy i marketingu to sorry za topic jesli tak.
pozdrowienia
Jacek P.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pochwa z włókna węglowego?
- Ponad rok temu
-
Prośba
- Ponad rok temu
-