Mam 21 lat - czy nie jestem za stary na naukę JJ?

Co innego można terenować w tym wieku? Proszę o namiary na sekcję i uzasadnienie, dlaczego akurat ta sztuka walki byłaby dla mnie najlepsza (inna niż JJ).

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bjj
GDAŃSK
Trójmiejska Akademia Technik Walki
tel. 0606 704 438
GDYNIA
Wzgórze Św. Maksymiliana
LO nr X, ul. Władyslawa IV (pierwsza szkoła od przystanku kolejki)
Napisano Ponad rok temu
PozdrBrazylijskie jiu-jitsu Trójmiasto
Klub Bjj w Trójmieście powstał jako drugi w Polsce zaraz po poznańskim "Czarnym Pasie". Założyli go Paweł Ziółkowski, zawodnik w "Czarnypm Pasie", oraz Robert Plichta, instruktor aikido. Z czasem dołączył do nich Grzegorz Jakubowski, były czołowy polski kick boxer. Aktualnie treningi prowadzą:
- Paweł Ziółkowski , zdobywca pucharu Nikko (Os, Holandia 2000) , zwycięzca mistrzostw sport jiu-jitsu (Głogów 2000), oraz międzynarodowego turnieju Bjj (Lindkoping, Szwecja 1998). Paweł jest też zastępcą redaktora naczelnego największego polskiego magazynu sportów walki, Budokan, oraz autorem licznych artykułów tak w prasie fachowej, jak i czasopismach ogólnotematycznych.
- Grzegorz Jakubowski, kickboxer, były dwukrotny mistrz Polski w formule full-contact. Od paru lat zajmuje się także Bjj wykazując w tym kierunku spore uzdolnienia. Jest też instruktorem kickboxingu.
- Robert Plichta, instruktor aikido należący do grona prekursorów tej sztuki walki w Polsce, należy też (wraz z Pawłem Ziółkowskim do najstarszej grupy zajmującej się Bjj w naszym kraju).
Aktualnie treningi prowadzone są w Gdyni w liceum ogólnokształcącym nr X na ulicy Władysława IV (bardzo blisko przystanka SKM Gdynia-Wzgórze Św. Maksymiliana) w poniedziałki i czwartki o godzinie 17.45. Niewykluczone jednak że w najbliższym czasie klub będzie szukał innej lokalizacji na terenie Gdyni i Sopotu z powodu ograniczonego dostępnego czasu treningowego na obecnym obiekcie.
Informacje
tel. (058) 550 26 89
e-mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ju-Jitsu to po jakiemu?
R.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu